Sarcina

#saptamani sarcina #calculator sarcina #sarcina

Calculator de sarcina. Un instrument super util pentru orice gravida

Cele noua luni de sarcina reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei. O adevarata aventura plina de emotii. Esti constienta ca in pantecele tau a luat nastere o viata, dar nu vezi si nu auzi nimic, desi ai vrea sa stii cat mai multe. Tocmai pentru a veni in intampinarea acestei dorinte, verzuliu.ro a creat un calculator de sarcina, un instrument extrem de util pe care te vei bucura sa il folosesti zi de zi.

 

Cate saptamani are acum bebelusul? Oare cum arata? Si cand se va naste? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care fiecare femeie insarcinata si le pune. Acum gasesti insa raspunsurile la aceste dileme si la multe altele pe verzuliu.ro.

Portalul dedicat in special mamicilor prezente si viitoare a lansat probabil cel mai interesant calculator de sarcina care exista. Este vorba despre un instrument foarte util pentru femeile care tocmai au aflat ca peste cateva luni vor aduce pe lume un copil.

Calculator sarcina: afli tot, de la prima bataie a inimii

Daca ai putea avea un monitor care sa ti-l arate clipa de clipa pe bebelusul tau inca nenascut nu te-ai mai dezlipi de el. Doar ca asa ceva nu exista, motiv pentru care poti sti totul despre el cu ajutorul acestui calculator sarcina de care iti vorbeam.

Pentru inceput, trebuie sa introduci prima zi a ultimei menstruatii. In cateva clipe, calculatorul de sarcina iti va spune varsta fatului si data probabila a nasterii. Dar iti va oferi si o serie de alte informatii extrem de interesante.

Spre exemplu, poti afla data conceptiei. Daca inca nu esti sigura ca esti insarcinata, tot calculatorul de sarcina iti va oferi indicii cu privire la ziua in care un test de sarcina ar fi relevant.

Mai afli si cand vei putea sa ii simti pentru prima data miscarile copilului tau. Nu-i asa ca e emotionant? Care mama nu tresare de bucurie atunci cand simte cum bebelusul sau face “piruete” prin burtica?

Calculatorul de sarcina de la verzuliu.ro a fost conceput astfel incat sa iti ofere in acelasi loc toate acele informatii pe care doresti sa le afli, dar nu are cine sa ti le spuna. Astfel, in fiecare din cele 39-40 de saptamani de sarcina poti afla in ce stadiu de dezvoltare se afla bebelusul tau.

De exemplu, stiai ca la sase saptamani poate fi auzita prima bataie a inimii copilasului? Sau ca la 11 saptamani apar degetele de la maini si de la picioare?

La 15 saptamani, copilul are marimea unui avocado, masurand aproximativ 10 centimetri. Este momentul in care incepe sa exerseze respiratul, suptul, inghititul si alte abilitati necesare supravietuirii.

Tot cu ajutorul acestui instrument intitulat calculator sarcina vei putea afla cand sunt toate organele deja formate, dar si cand ai putea incepe sa simti primele contractii. Practic, tot ceea ce ai nevoie sa stii se afla acum intr-un singur loc. De aceea, e bine sa vizitezi zi de zi site-ul verzuliu.ro si sa accesezi calculatorul de sarcina, pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre micutul tau.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele