Sarcina

#sarcina #vedete #madonna #halle berry #salma hayek #kelly preston #sarcina dupa 40 de ani

Celebritati insarcinate dupa 40 de ani

Sunt frumoase, celebre si adorate de fanii din intreaga lume. Pentru multe dintre ele insa, cariera a fost pe primul plan, dedicandu-si ani intregi scenelor, studiourilor de inregistrari si platourilor de filmare. Acum insa vor sa se dedice familiei si, cum niciodata nu este prea tarziu, iata 5 celebritati care au devenit mamici dupa varsta de 40 de ani.

1 Halle Berry

Recent, frumoasa actrita Halle Berry a confirmat ca este din nou insarcinata. De data aceasta, tatal viitorului sau copil este logodnicul sau, actorul Oliver Martinez. Sarcina a fost o surpriza neasteptata chiar si pentru ea, caci la 46 de ani credea ca a trecut de varsta la care poate astepta barza. Berry a nascut primul copil la 41 de ani, o fetita pe nume Nahla, pe cand se iubea cu modelul canadian Gabriel Aubry.

2 Celine Dion

La 42 de ani, mama pentru a doua oara. Dorinta lui Celine Dion de a avea cat mai multi copii cu sotul sau, Rene Angelil, a impins-o pe frumoasa cantareata de origine canadiana sa ii faca acestuia o pereche de gemeni in octombrie 2010. Cei doi parinti mai au un baietel in varsta de 12 ani.


3 Kelly Preston

Fericire nespusa pentru frumoasa actrita in varsta de 47 de ani. Dupa pierderea tragica a fiului sau, Jett, in varsta de numai 16 ani, in ianuarie 2009, Kelly Preston, sotia lui John Travolta, a anuntat ca este insarcinata din nou. Preston si Travolta mai au o fiica impreuna, Ella Bleu, in varsta de 10 ani.


4 Salma Hayek

Si Salma Hayek se alatura clubului mamicilor de 40 de ani. Frumoasa mexicana a nascut-o pe fiica sa, Valentina Paloma Pinault, pe cand avea 41 de ani. Atunci era logodita cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care s-a si casatorit doi ani mai tarziu, in 2009.

5 Madonna

Madonna si-a vazut de cariera, astfel ca primul copil, Lourdes, a venit pe lume pe cand diva avea 38 de ani. La 41 de ani a nascut cel de-al doilea copil, un baietel pe nume Rocco, al carui tata este regizorul Guy Ritchie, sotul cantaretei la acea vreme.  Madonna a mai adoptat doi copii din Malawi: un baietel pe nume David si o fetita pe nume Mercy James.



Sursa foto: today.ccopinion.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare