Sarcina

#suplimente sarcina #planificare sarcina #suplimente #sarcina

In planificarea sarcinii te poti baza si pe gama de suplimente Fertilovit

Planificarea familiala este un lucru extrem de important in viata unui cuplu care are planuri de viitor impreuna. Iar in cazul in care se doreste un copil, trebuie avuta in vedere numaidecat planificarea sarcinii. Totul este mult mai facil si mai organizat daca se fac dinainte lucrurile ce ajuta la dezvoltarea unei sarcini sanatoase. Iar in cazul perioadei preconceptionale nimic nu este mai indicat de medici decat produsele naturale precum Fertilovit si Fertilovit F35 Plus.

Gama de suplimente Fertilovit este recomandata atat femeilor, cat si barbatilor ce isi doresc sa devina parinti

Aceste suplimente alimentare ofera sprijinul binevenit unei sarcini care se desfasoara in parametri normali. Mixul de ingrediente naturale din produsele Fertilovit si Fertilovit F35 Plus este bogat in micronutrienti necesari imbunatatirii functiilor de reproductie a ambelor parti – femei si barbati. Fertilovit rerezinta o gama de produse naturale alimentare dedicate atat femeilor care vor sa devina mame, dar si a barbatilor ce urmeaza a fi tati.

Aceasta categorie de suplimente alimentare pentru sarcina este bazata pe cantitatea vitala de minerale, vitamine, micronutrienti si acid folic necesara pentru dezvoltarea fatului si pentru sanatatea mamei. Dar nu actioneaza numai spre intampinarea si dezvoltarea propice a copilului, ci are efecte benefice care ajuta la dezvoltarea spermatozoizilor si a ovocitelor, in cazul partenerilor ce isi doresc sa conceapa un copil.

In cazul femeilor ce isi doresc sa devina mame, din gama Fertilovit se pot administra cu succes urmatoarele suplimente benefice. Fertilovit F35 Plus este pentru femeile de peste 35 de ani ce incearca sa ramana insarcinate. Fertilovit F Endo este recomandat pentru femeile diagnosticate cu endometrioza. Fertilovit F FTHY este pentru femeile cu tiroida autoimuna iar Fertilovit F PCOS este indicat femeilor cu ovare polichistice.

In cazul barbatilor exista, in aceeasi masura, suplimente naturale din gama Fertilovit pentru imbunatatirea functiilor de reproducere. Barbatii ce isi doresc sa devina tati pot lua, asadar, Fertilovit M Plus, pentru cazurile de disfunctii testiculare sau Fertilovit MT pentru imbunatatirea calitatii spermatozoizilor si cresterea fertilitatii. Produsele Fertilovit pentru barbati sunt create pe baza de taurina, antioxidanti, minerale si multivitamine pentru stimularea functiei reproductive.

Fertilovit F35 Plus este destinat pentru administrare femeilor de peste 35 de ani care doresc sa aiba copii

Pentru ca este nevoie de doi pentru a da nastere unui copil, ambii parteneri trebuie sa faca in asa fel incat conceptia sa aiba loc cat mai natural si fara probleme. Pentru asta se recomanda astfel de suplimente naturale pe baza de vitamine si minerale care sa ajute la imbunatatirea functiilor de reproducere atat la femei, cat si la barbati. Pe langa asta, tot aceste produse naturale au in continut mixul ideal pentru dezvoltarea si hranirea corecta a fatului.

Fertilovit F35 Plus este destinat pentru administrare femeilor de peste 35 de ani care doresc sa aiba copii, insa cred ca acest lucru este mai greu la o asemenea varsta. Prin cura cu un asemenea supliment, fertilitatea femeii este sporita, asadar momentul conceptiei este mai mult decat stimulat. Acest produs pentru femei de peste 30 de ani contine acid folic, fier, iod, coenzima Q10 si vitamine benefice cu eliberare treptata.

Doza obisnuita a produsului Fertilovit F35 Plus se face prin administrarea a cate o capsula pe zi, timp de 30 de zile, in perioada preconceptionala. O planificare atenta a sarcinii se face din timp si cu cel mai bun sfat al medicului. Astfel, se recomanda tratamentul cu Fertilovit atat in cazul femeii, cat si a barbatului care vor sa devina parinti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare