Sarcina

#Fertilovit F PCOS #Fertilovit F35 Plus #infertilitate

Luptati contra infertilitatii cu Fertilovit F35 Plus si Fertilovit F PCOS!

Venirea pe lume a unui copil reprezinta o minune. Din nefericire, exista femei care nu se pot bucura de aceasta minune, intrucat se confrunta cu probleme de infertilitate. Faceti parte dintre aceste femei? Vreti sa gasiti un remediu care sa va ajute sa spuneti adio infertilitatii? Luati Fertilovit F35 Plus sau Fertilovit F PCOS.

 

Fertilovit F35 Plus este un supliment alimentar destinat femeilor de peste 35 ani care se confrunta cu probleme de fertilitate. in compozitia acestui propus exista ingrediente active care contribuie la dezvoltarea intrauterina armonioasa a copilului.

Formula unica si speciala a acestui produs sprijina femeile mature care isi doresc sa ramana insarcinate.

Ingredientul activ din Fertilovit F35 Plus este acidul folic, o vitamina hidrosolubila din grupul B. Odata transformata la nivel hepatic in acid dihidrofolic este eliberata si folosita in organism. Avand vedere ca organismul uman nu poate sintetiza folat, dieta zilnica trebuie sa contina aceasta vitamina.

Acidul folic din acest supliment alimentar sprijina organismul:

- producand si reparand functia ADN-ului si ARN-ului;

- actionand ca si cofactor in diverse reactii;

- ajutand la transportul oxigenului si dioxidului de carbon in organism;

- prevenind anumite malformatii congenitale neurologice si cardiace. Din acest motiv, Fertilovit F35 Plus este indicat sa fie folosit atat in preconceptie, cat si in primele 12 saptamani de sarcina. Acidul folic este ingredientul activ din suplimentele nutritive care sunt indicate femeilor gravide si celor care alapteaza;

- asigurand protectie contra afectiunilor tumorale de la nivelor plamanilor, esofagului, sistemului gastric, de colon, pancreatic, uterin etc.;

- reducand nivelul mare de hemocisteina.

Coenzima Q10 din compozitia acestui supliment nutritiv contribuie la imbunatatirea raspunsului ovarian si a functiei mitocondriale, astfel incat raspunsul la tratamentul contra infertilitatii in cazul femeilor de peste 35 de ani sa creasca.

Substantele minerale si vitaminele pe care le contine Fertilovit F35 Plus, adica fier, iod, antioxidanti, au un rol foarte important in perioada de preconceptie sau sarcina timpurie.

Acest supliment nutritiv contine un complex de micronutrienti necesari pentru a se produce energie in mitocondrii, organele celulare foarte bogate in ovocite. Ovocitele necesita multa energie pe perioada maturizarii, mai ales in caz de sarcina timpurie.

Cu Fertilovit F35 Plus femeile mature pot lupta contra infertilitatii, dar, de asemenea, pot folosi si Fertilovit F PCOS pentru a lupta impotriva acestei afectiuni care le impiedica sa devina mame.

Acest supliment alimentar natural este indicat femeilor care au ovare polichistice. Datorita ingredientelor active din compozitia sa, acest produs este extrem de benefic mai ales inainte de conceptie.

Fertilovit F PCOS contine acid folic, vitamine, minerale si acizi grasi care actioneaza sinergic in cazul ovarelor polichistice.

Sindromul ovarului polichistic este o afectiune a sistemului endocrin si apare cel mai des la femeile cu varsta fertila. Femeile ce sunt diagnosticate cu un astfel de sindrom au ovarele marite. Acestea prezinta colectii mici de lichid numite foliculi. Acesti foliculi apar pe fiecare ovar.

Fertilovit F PCOS poate fi folosit de femeile care se confrunta cu ovare polichistice si se pregatesc de conceptie, dar si de cele care au perioade menstruale neregulate sau prelungite.

in cazul ovarelor polichistice parul creste in exces, aspectul tenului se deterioreaza, devenind acneic. De asemenea, se poate instala obezitatea. Din acest motiv, se poate folosi Fertilovit F PCOS ca adjuvant.

Administrat profilactic, acest produs contribuie la aparitia infertilitatii. Cauza principala a sindromului ovarelor polichistice este rezistenta organismului la insulina, ceea ce duce la un dezechilibru hormonal. Datorita complexului de ingrediente, Fertilovit F PCOS contribuie la restabilirea echilibrului hormonal.

Acest supliment nutritiv este indicat femeilor care sufera de acest sindrom si planuiesc sa ramana insarcinate. Ingredientele active din compozitia sa ajuta corpul sa se pregateasca pentru o conceptie sanatoasa si contribuie la dezvoltarea armonioasa a fatului.

Dupa cum puteti observa, aceste doua suplimente alimentare joaca un rol important in lupta contra infertilitatii. Prin urmare, trebuie sa le aveti in vedere daca planuiti sa aveti un copil. Le puteti achizitiona rapid intrand pe bioo.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare