Sarcina

#tendinte nume copii #nume copii #copii

Nume de copii in tendinte in anul 2016

Desi exista parinti sau viitori parinti care stiu ce nume va avea copilul lor inca dinaninte de a-i concepe, altii nu sunt niciodata hotarati. Cei care prefera sa caute un nume pentru copil pe ultima suta de metri se pot inspira din topul celor mai populare nume de copii in 2016.

 

Ultima tendinta la romani este sa isi boteze micutii dupa numele celebritatilor de peste hotare. De asemenea, se cauta nume neobisnuite, mai putin comune, din orinta de originalitate. Desigur, pe langa acesta, romanii aleg si un al doilea nume, romanesc, de sfinti.

Cele mai comune nume romanesti sunt Maria, Ioana, Elena, Alexandra sau Alexandru, Gabriel sau Gabriela, George, Andrei sau Ionut.

Daca iti doresti un nume inedit pentru copilul tau poti opta pentru Anais, Emma, Olivia, Isabella sau Sophia pentru fete, iar pentru baieti pentru: Noah, Ethan, Felix, Aiden sau Sebastian.

Sursa foto: paginadeonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top
Top