Sarcina

#sarcina #bunici #puzzle #mesaj # matusi #anunt sarcina #ravase

5 moduri distractive prin care sa anunti ca esti insarcinata

Vestea ca ai ramas insarcinata trebuie sa aiba un impact puternic asupra prietenilor si familiei tale si sa le ramana intiparita in minte. Ai putea fi spontana si sa le dai vestea in functie de ce iti trece prin cap la momentul respectiv sau poti sa ii anunti intr-o maniera creativa. Iti prezentam cinci moduri distractive prin care sa ii anunti pe cei dragi ca esti insarcinata!

1 Gateste o cina buclucasa

O idee distractiva prin care ii poti anunta pe cei dragi ca vei deveni mamica este sa le gatesti o cina speciala. Poti ascunde in fursecuri, in chifle sau in biscuiti ravase cu texte speciale pentru aceasta ocazie. De exemplu "Vei fi bunic", "Peste x luni vei deveni matusa" sau orice altceva care sa indice acest eveniment important din viata ta. In cazul in care servesti prajiturelele la comun, pune acelasi mesaj in toate, pentru a nu crea confuzii. O alta idee ar fi sa inlocuiesti vesela si tacamurile obisnuite cu cele pentru copii. Astfel, in loc de pahare pune biberoane, iar in loc de farfurii foloseste boluri speciale pentru bebelusi.

2 Scrie mesajul pe un tricou

Imprima pe un tricou un mesaj hazliu care sa evidentieze faptul ca esti insarcinata si trimite-l celor dragi. Sau poti face o reuniune la care sa apari imbracata cu un tricou pe care sa scrie "In x luni voi avea un copil".

3 Trimite un mail sau o poezie

Poti trimite un mail in care sa iti anunti toti prietenii ca vei deveni mamica. Daca esti talentata, poti compune o poezie scurta si haioasa. In plus, daca sarcina este destul de avansata, poti atasa o copie a ecografiei.

4 Fa o surpriza dulce

Comanda un tort pe care sa fie scris marele anunt. Poti sa il servesti la o masa in familie sau impreuna cu cei mai buni prieteni.

5 Ofera un puzzle cadou

O alta metoda distractiva pentru a da veste cea mare este sa comanzi un puzzle special pe care sa imprimi textul care anunta noul statut al persoanei in cauza. Astfel, poti scrie "Vei fi un bunic minunat", "Peste x luni te vei juca cu nepotul tau", "Tu vei fi matusa lui preferata". Ofera cadoul celor dragi si ajuta-i sa desluseasca mesajul ascuns.

Sursa foto: www.littlechanges.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele