Sarcina

#sarcina #aplicatie #smartphone #aplicatii mobile #aplicatii mobile sarcina #sarcinamobil

7 aplicatii mobile care iti fac sarcina mai usoara

Sa fii insarcinata implica foarte multe lucruri cu care nu esti obisnuita, asa ca se poate intampla ca la un moment dat sa te copleseasca atatea schimbari. Desigur, anumite informatii sunt cruciale pentru o viitoare mamica, insa exista si foarte multe care nu ar trebui sa-ti dea batai de cap.

Dar cum traim in epoca tehnologiei, trebuie sa stii ca exista o multitudine de aplicatii mobile care te ajuta sa-ti supraveghezi sarcina. Acestea te scutesc de efortul calculelor si al notarii in agende a tuturor lucrurilor pe care trebuie sa le faci in cele 9 luni. Iata care sunt cele mai utile aplicatii:

1. AESOP

Aceasta este o aplicatie care iti permite inregistrarea tuturor vizitelor medicale, a simptomelor si a intrebarilor pe care vrei sa le pui ginecologului responsabil de supravegherea sarcinii tale.

2. What to Expect

Aplicatia a fost dezvoltata de autorii cartii "La ce sa te astepti cand esti insarcinata", considerati adevarati guru in cunoasterea simptomelor si a schimbarilor din timpul sarcinii.

3. Labor&Contraction Timer

Aceasta unealta mobila iti ofera cu acuratete informatii in privinta contractiilor ante-travaliu, actionand precum un calculator care iti indica daca este sau nu cazul sa te indrepti catre sala de nastere.

4. Food to Avoid when Pregnant

Asigura-te ca nu consumi alimente contraindicate in timpul sarcinii. Acest program iti va indica ce sa mananci, tinand cont de ceea ce este benefic sau nociv pentru tine si pentru burtica ta.

5. Woman Calendar

Aceasta aplicatie realizeaza grafice care indica perioadele in care esti fertila, prin calcule bazate pe masurarea temperaturii bazale, astfel incat poti aproxima cand poti ramane insarcinata si cand nu.

6. WomanLog Calendar

Acesta este un program care indica, de asemenea, fertilitatea, calculand perioadele prielnice fecundatiei in functie de ciclul menstrual, ovulatie, masa corporala, simptome si dispozitie.

7. Pregnancy ++

Aplicatia este creata de specialisti in sanatate si iti pune la dispozitie informatii complete si corecte in legatura cu evolutia sarcinii.

Tu ce aplicatii mobile folosesti pentru supravegherea sarcinii?

Sursa foto: babycarejournals.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare