Sarcina

#nastere copil #maternitate #nastere

Cum sa-ti astepti iubita din maternitate

Momentul in care devii tatic este, probabil, cel mai frumos din lume. Nu vei mai trai niciodata acest sentiment de implinire totala. Nimic din ce ai experimentat sau vei face de acum incolo nu se va compara cu clipa in care iti vei vedea pentru prima data bebelusul. Lacrimile de fericire vor fi de nestapanit, iar pielea de gaina nu-ti va disparea prea curand.

Bucura-te pe deplin de tot ceea ce traiesti si incarca-te cat poti cu energie, pentru ca urmeaza zile cel putin interesante pentru tine si partenera ta. Ca tot veni de ea, trebuie sa te pregatesti pentru venirea ei din maternitate. Se va simti obosita si va avea nevoie de tine mai mult ca oricand, asa ca fa-ti timp si primeste-o asa cum merita, dupa ce ti-a purtat pruncul noua luni in pantec si apoi l-a adus pe lume. Iata cum o poti surprinde, atunci cand revine din spital.

Umple casa cu flori

Indiferent de gusturile unei femei, nicio reprezentanta a sexului frumos nu va fi indiferenta atunci cand primeste un buchet cu flori. Tu poti merge putin mai departe cu gestul si ii poti cumpara atat de multe flori, incat sa umpli toata sufrageria. Probabil stii deja ce flori apreciaza cel mai mult, asa ca alege-le pe acelea. Poti opta pentru ghivece, ca sa reziste cat mai mult, sau pentru firele neimbobocite, din acelasi considerent. Fii sigur ca va fi extrem de incantata de gestul tau si ii vei aseza un zambet larg pe fata.

Cumpara-i haine

Femeile sunt indragostite de shopping, indiferent de varsta sau ocupatie. si pentru ca iubita ta nu a avut cum sa isi petreaca dupa-amiezile prin magazine, ii poti face o surpriza si te poti duce tu in locul ei sa ii cumperi cateva haine ideale pentru femeile care abia au nascut. Sau mai bine cauti haine pentru gravide online, ca sa mai salvezi timp pretios si sa te asiguri ca ajung inaintea ei acasa. Opteaza pentru ceva comod, pentru ca va avea nevoie de multa odihna, din materiale usoare si care nu faciliteaza transpiratia. La culori, te lasam pe tine sa alegi, pentru ca stii mai bine ce nuante apreciaza cel mai mult sau care ii vin cel mai bine.

Adu-i prajiturile preferate

Daca nu ai aflat deja, o femeie poate fi foarte usor potolita, atunci cand e nervoasa, cu ceva dulce. Cu siguranta va fi un pic mai agitata decat inainte, ceea ce este foarte normal, tinand cont ca majoritatea bebelusilor plang destul de mult in primele zile dupa nastere. Asa ca asteapt-o cu prajiturile dupa care stii ca e topita, ca sa te asiguri ca se va relaxa cat mai repede. Incearca, totusi, sa eviti sa ii aduci produse din ciocolata, care o va agita si pe ea, si pe bebelus, destul de mult. Mergi mai bine pe varianta vaniliei sau a fructelor de padure, ca sa isi poata lua portia de dulce, fara sa aiba de suferit in vreun fel.

Iubita ta merita toata atentia si multumirea din lume, mai ales imediat dupa ce a nascut. Venirea copilului pe lume va va uni pentru totdeauna. Fii alaturi de ea, intelege-o si ajut-o in tot ce are nevoie.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare