Sarcina

#cursuri puericultura #gravide #puericultura

Cursuri gratuite de puericultura pentru mamici si tatici

Locuitorii din Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Brasov pot lua parte gratuit la cursuri de puericultura. Cursurile sunt organizate de Noriel si vor avea loc pana la finalul anului. Tatii care au absolvit un curs de puericultura vor benecifia de 10 zile suplimentare de concediu paternal, platit.

Cursurile sunt concepute de specialistii de la Centrul de Sanatate pentru Mame si Sugari al Asociatiei SAMAS, sustinute de Educatorii Perinatali SAMAS din retea si cuprind informatii practice si esentiale pentru parinti: cum sa isi ingrijeasca bebelusul din punct de vedere al nutritiei, sanatatii si igienei. De-a lungul celor doua ore de seminar, se abordeaza subiecte precum: diversificarea alimentatiei bebelusului, somnul si siguranta lui, alaptarea si masajul, dar si recuperarea mamei dupa nastere.

La finalul cursului, tatii vor primi Atestatul de Absolvire a Cursului de Puericultura pe baza caruia vor putea beneficia de 10 zile suplimentare de concediu paternal platit. Cursurile vor fi anuntate membrilor comunitatii Noriel prin newslettere, dar si saptamanal pe pagina de Facebook Noriel Bebe, unde vor gasi formularul de inscriere online.

"In anii in care am implementat proiectul ni s-a confirmat nevoia pe care proaspetii parinti o simt pentru informatie, pentru a participa la astfel de cursuri cu specialisti si in prezenta altor parinti. Am adaptat programa astfel incat sa fie deosebit de utila si practica. in ultimii doi ani, strategia Noriel a fost de a aduce solutii complete parintilor cu copii de 0-3 ani atat in magazinele sale in format MegaStore, unde se gasesc toate produsele de care ei au nevoie, de la carucioare la produse de igiena, cat si prin cursuri de puericultura", a declarat Corina Lazar, Marketing Manager Noriel.

"Obiectivul Asociatiei SAMAS este sa ofere informatii corecte si complete despre ingrijire, fiziologie si nutritie in sarcina, nastere, alaptare, igiena si dezvoltarea bebelusului. Am conceput cursurile SAMAS pentru viitorii si proaspetii parinti intr-un format cat mai accesibil si prietenos tocmai pentru ca ei sa ia cele mai bune si pertinente decizii pentru sanatatea lor si a bebelusului lor. Parteneriatul cu Noriel MegaStore este extrem de benefic si eficient deoarece prin Academia Mamicilor Noriel ajungem cu aceste informatii la parinti exact in spatiul in care merg sa isi cumpere cele necesare pentru venirea bebelusului, fiind deschisi si interesati sa invete sa fie parinti mai buni. Ne bucuram ca Academia Mamicilor Noriel se extinde la nivel national, oferind cat mai multor parinti din Romania oportunitatea de a avea acces la educatia perinatala SAMAS", a declarat Ana Maita, Purtator de Cuvant al Asociatiei SAMAS.

In Capitala, cursurile gratuite de puericultura se desfasoara deja de doi ani si continua in 2016. Anul trecut, peste 1000 de parinti au frecventat Academia Mamicilor Noriel.

Cursurile gratuite de puericultura sunt disponibile din acest an si pentru locuitorii judetelor Timisoara, Sibiu si Brasov, in cadrul Academiei Mamicilor Noriel in parteneriat cu Asociatia SAMAS. Cursurile se vor tine in magazinele MegaStore ale retailerului din orasele Timisoara (in fiecare duminica, de la 10:30), Sibiu (duminica, o data la doua saptamani, de la 10:30) si Brasov (duminica, o data la doua saptamani, de la 10:30). La cursuri vor putea participa gratuit toti parintii interesati de dezvoltarea sanatoasa a bebelusului lor. Desfasurarea acestor cursuri se datoreaza extinderii colaborarii dintre Noriel si Asociatia SAMAS, colaborare inceputa in 2014.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului