Sarcina

#nunta #mirese insarcinate #mamici vedete

Mamici celebre care au fost insarcinate la propria nunta

Desi printre vedetele de la Hollywood, moda concubinajului pare sa capete din ce in ce mai mult contur, aparitia unui copil in viata celebritatilor le-a facut pe acestea sa isi reconsidere prioritatile si sa faca pasul decisiv alaturi de iubitii lor. Iata cateva mamici celebre care s-au maritat avand un bebe in burtica.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon, simpatica actrita din "Blonda de la Drept", are doi copii, Ava si Deacon, impreuna cu actorul Ryan Phillippe. Avea doar 24 de ani cand a nascut-o pe Ava, pe 9 septembrie 1999, insa inainte de a o aduce pe lume, ea si Ryan au hotarat sa isi uneasca destinele. Se intampla pe data de 5 iunie, pe cand Reese era insarcinata in 6 luni. Cei doi au divortat in 2007.

Kate Winslet

Starul feminin din "Titanic" are doi copii, o fata, Mia, si un baiat, Jon. Baietelul a fost adus pe lume in decembrie 2003, la doar 7 luni de la nunta actritei cu regizorul Sam Mendes, de care intre timp a divortat. In prezent, Kate Winslet il asteapta pe cel de-al al treilea bebelus cu cel de-al treilea sot, Ned Rocknroll, nepotul lui Richard Branson, fondatorul imperiului Virgin.

Jennifer Garner

O alta vedeta care se inscrie in categoria mamicilor care s-au maritat fiind gravide este si Jennifer Garner. Frumoasa actrita a fost ceruta de sotie de catre Ben Affleck in 2005, in timp ce era insarcinata in patru luni. Cuplul s-a casatorit pe 29 iunie 2005, in cadrul unei ceremonii private in Caraibe. Ei au trei copii impreuna: Violet Anne Affleck, Seraphina Rose Elizabeth Affleck si Samuel Garner Affleck.

Jessica Alba

Jessica Alba l-a cunoscut pe Cash Warren, sotul sau, in anul 2004, in timp ce filma pelicula "Cei 4 fantastici". Patru ani mai tarziu, in luna mai 2008, cuplul s-a castorit la Los Angeles. Jessica era insarcinata in 8 luni, iar pe 7 iunie a adus-o pe lume pe Honor Marie Warren.

Primele poze cu Honor Marie au aparut in editia din iulie 2008 a revistei "OK!" care, potrivit presei de peste Ocean, ar fi platit 1,5 milioane de dolari pentru ele. Actrita mai are o fetita, Haven Garner Warren, nascuta in anul 2011.





Sursa foto: blisstree.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare