Sarcina

#conceptie #sarcina #remedii naturiste #remedii naturiste sarcina #remedii naturiste conceptie

Nu reusesti sa ramai insarcinata? Top remedii naturiste care sporesc rapid fertilitatea

Incerci de ceva timp sa ramai insarcinata, insa toate eforturile tale de pana acum au fost in zadar? Renunta la ideea de a face tratamente hormonale sau de a lua medicamente si da o sansa naturii sa-ti pregateasca organismul pentru a deveni gazda unui bebelus. Decopera remediile naturiste cu cele mai rapide rezultate in sporirea fertilitatii, recomandate atat de gravide care le-au testat, cat si de specialisti!

Branca Ursului

Branca Ursului, cunoscuta si sub numele de Heracleum sphonilyum, este cel mai cunoscut remediu naturist pentru fertilitate. Are multiple proprietati terapeutice si stimulante asupra sanatatii organelor reproducatoare feminine implicate in procesul de conceptie: regleaza ciclul menstrual si ovulatia, trateaza amenoreea si stimuleaza functiile sexuale.

Fructul castitatii

Proprietatile benefice ale fructului castitatii (Agnus Castus) asupra fertilitatii sunt cunoscute inca din Grecia antica, chiar daca medicii au reusit sa descopere cum actioneaza planta asupra organismului, abia in epoca moderna. Cert este faptul ca regleaza nivelurile hormonale din organism, trateaza problemele genitale la femei, amelioreaza simptomele sindromului premenstrual si pregateste "terenul" pentru instalarea sarcinii.

Damiana

Damiana (Turnera diffusa) este un alt ajutor natural pentru fertilitate la care poti apela atunci cand nu reusesti sa ramai insarcinata. Aceasta are efect afrodiziac, stimuland libidoul, insa cel mai important este ca ajuta si la reglarea ciclului menstrual neregulat. Astfel monitorizarea ovulatiei va fi mai usoara, ajutandu-te sa identifici momentele potrivite in care poti concepe un copil.

Trifoi rosu

Frunzele si florile trifoiului rosu (Trifolium pratense) sunt comori naturale pentru stimularea si revigorarea organelor sexuale. Actioneaza insa asupra intregului corp, pregatindu-l pentru sarcina. Detoxifica organismul, intaresc sistemul imunitar, combat stresul si regleaza ciclul menstrual, ajutandu-te sa ramai gravida mai repede.

Aceste produse naturiste se pot cumpara atat sub forma de ceaiuri, cat si de capsule sau tincturi. Este indicat sa fie cumparate doar din magazine naturiste si sa se respecte cu strictete indicatiile de pe prospect ori recomandarile medicilor.

Sursa foto: Obekti.bg

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele