Sarcina

#Profecund B #infertilitate

Profecund B tratament natural contra infertilitatii

Ce este Profecund B?

Profecund B este un produs adresat de aceasta data barbatiilor. Nu doar femeile sufera din cauza infertilitatii asa ca si barbatii trebuie sa aiba masuri de precautie impotriva riscului aparitiei infertilitatii. La fel ca si in cazul femeilor, administrarea acestui produs are efecte benefice pentru cresterea fertilitatii, cresterea rezistentei mentale dar si fizice, iar in plus, contribuie la reducerea starii de oboseala cronica. Profecund B este un produs 100% natural ce stimuleaza buna functionare a functiilor testiculelor si capacitatii de reproducere, astfel ca nivelul de fertilitate va creste si veti avea parte doar de vesti bune pe viitor. Produsul destinat barbatiilor se adreseaza in special celor care au probleme cauzate de infertilitate, aceasta facandu-si aparitia datorita productiei insuficiente de lichid seminal.

Profecund este un produs natural care stimuleaza fertilitatea la femei si asigura necesarul acidului folic din organism chiar si dupa primele luni de sarcina. Acest produs revolutionar are numeroase beneficii asupra organismului insa cel mai important aspect este faptul ca ajuta la reglarea ciclului menstrual si la stimularea ovulatiei. Astfel sansele instalarii unei noi sarcini cresc considerabil chiar si in situatiile cand nici medicii nu sunt foarte optimisti. Este recomandata utilizarea unor astfel de tratamente deoarece nu au reactii adverse fiind compuse doar din ingrediente naturale. Profecund este un produs complex care creste libidoul, ajuta la prefvenirea aparitiei defectelor tubului neural la fat dar si ajuta la refacerea echilibrului hormonal. Sunt numeroase beneficii pe care orice femeie trebuie sa le aiba in seama atunci cand doreste sa ramana insarcinata. Profecund are si un rol important impotriva ovarelor polichistice. Acest produs se poate administra atunci cand infertilitatea este cauzata de dereglari ale menstruatiei si a ovulatiei, dar si in cazul ovarelor polichistice.

Milioane de femei sufera din cauza problemelor care afecteaza fertilitatea. Profecund si Profecund B sunt produse 100% naturale care ofera mai multe sanse tuturor femeilor si barbatilor care isi doresc copii dar pana acum au avut de infruntat doar vesti proaste. Datorita compozitie din care fac parte doar ingrediente active cu puternice efecte pozitive pentru fertilitate, Profecund a reusit sa faca fericite foarte multe femei de-a lungul timpului.

De foarte multe ori infertilitatea afecteaza femei ce isi doresc foarte mult copii dar nici un tratament nu da rezultate. Chiar si medicii recomanda tratamentele naturiste compuse doar din ingrediente naturale care pot face posibile minuni precum aducerea pe lume a unui nou nascut sanatos si cu chef de viata.

Ce contine acest tratament minune pentru fertilitate?

Profecund este un tratament naturist care combina cele mai bune ingrediente active pentru a imbunatatii imunitatea organismului si pentru a creste fertilitatea atat la femei cat si la barbat (Profecund B). Radacina de Maca este bogata in vitamine, fosfor, alcaloizi si acizi grasi. Acestea au un rol important in imbunatatirea sistemului nervos si refacerea echilibrului hormonal. Quatrefolic asigura necesarul acidului folic in organism. Acesta asigura necesarul de folati din organism inainte de primele saptamani a dezvoltarii fatului, perioada in care coloana vertebrala si creierul se dezvolta.

Mod de administrare:

Profecund se administreaza pe cale orala, cate o capsula pe zi timp de minim 3 luni. Ajuta la imbunatatirea ciclului menstrual neregulat, imbunatateste viata sexuala si creste libidoul. Pe timpul sarcinii asigura acidul folic in primul trimestru. In cazul barbatiilor care doresc sa utilizeze Profecund B nu se recomanda administrarea acestuia daca sufera de boala Parkinson sau tumori dependente de hormoni.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Sfatul expertului