Sarcina

# ecograf performant #ecografie #sarcina

Vesti bune pentru gravide! Unul dintre cele mai performante ecografe din lume se afla in Romania!

Clinica Nativia gazduieste ecograful extrem de performant Voluson E10, punand la dispozitia viitorilor parinti servicii ecografice de rezolutie foarte inalta.

Voluson E10 este unul din cele mai performante aparate cu ultrasunete care exista la nivel mondial datorita procesorului de inalta tehnologie. Acesta transmite foarte rapid si pana in cele mai mici detalii informatiile preluate catre monitorul de afisaj.

Astfel, imaginile pot fi vizualitate la o rezolutie foarte inalta, ceea ce imbunatateste considerabil intreaga experienta a ecografiei pentru paciente si se traduce, in primul rand, in imagini unice ale fatului in timpul vietii intrauterine, amintiri pe care familia le va avea toata viata.

Insa performantele aparatului Voluson E10 sunt extrem de importante cand exista probleme de dezvoltare ale fatului sau pacienta prezinta tesuturi mai dificile, prin care penetrarea ecografica se facea mai greu folosind vechile aparate. Astfel, este redus timpul de examinare, precum si riscul de a obtine o ecografie neconcludenta si de a fi necesara o reprogramare pentru reevaluarea bebelusului.

”Suntem extrem de mandri de noua dotare a clinicii Nativia, un aparat de inalta tehnologie cu ajutorul caruia putem oferi servicii mai rapide si mai eficiente. Se spune ca in medicina nu exista garantii, dar sunt foarte incantata sa am la dispozitie un asemenea instrument care imi permite sa desfasor un act medical mult mai precis si mai relevant pentru situatia fiecarei paciente in parte”, a declarat Conf. Dr. Anca Panaitescu, medic primar obstetrica-ginecologie.

Voluson E10 - mult mai multa acuratete si precizie in in diagnosticarea anomaliilor fetale

Malformatiile congenitale apar in 2-3% dintre sarcini, iar multi dintre bebelusii cu anomalii mor in primele patru saptamani de viata: aproximativ 295.000 in fiecare an, conform estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Viata cu un bebelus cu anomalii nu este usoara, iar sistemul de sanatate resimte situatia ca pe o noua presiune din punct de vedere al costurilor.

Malformatiile congenitale sunt anomalii de structura, functie sau metabolism care se manifesta de la nastere sau din prima varsta a copilariei. Oamenii de stiinta au identificat 4000 de defecte de nastere, iar majoritatea copiilor cu malformatii se nasc din parinti fara probleme semnificative de sanatate, fara factori de risc in aceasta privinta.

Tehnologiile HDLive si HDLive Silhouette ale Voluson E10 produc imagini 3d si 4d foarte realiste ale fatului. De asemenea, prin aceasta tehnologie se pot examina si organele interne in format 3d sau 4d, astfel crescand foarte mult acuratetea diagnosticului in cazul anumitor malformatii fetale.

“Misiunea noastra are in centru pacientul si nevoile lui. Suntem o clinica asa cum ar trebui sa fie toate: punem accent pe empatie, comunicare, iar relatia medic-pacient este cea mai importanta. Ne asiguram in permanenta ca suntem aproape de pacienti, ca le oferim servicii de inalta calitate, iar asta inseamna inclusiv aparatura performanta, de ultima generatie, si cei mai buni medici pentru diagnosticare corecta si rapida”, a declarat George Peltecu, director general al Clinicii Nativia.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului