Supermame

# concediu postnatal # mama afacere # mama casnica #super-mame #ingrijirea copilului

SuperMame. Spune-ti si tu povestea!

Meseria de mama este unica si solicitanta ca nici o alta. Si totusi, multe mame gasesc resursele necesare pentru a deveni adevarate supereroine: isi cresc copiii, si o fac bine, reusesc sa isi deschida un mic business sau o afacere mai mare, descopera tainele antreprenoriatului si invata cum sa exceleze in domenii care, inainte de a deveni mame, le erau complet straine.

Unele femei abia dupa ce devin mame isi gasesc curajul de a-si transforma hobby-ul intr-o sursa de venit. Altele o fac pentru ca nu au incotro: nu au cu cine sa isi lase bebelusul, asa ca trebuie sa lucreze de acasa. Mai sunt si alte mame care descopera pasiuni noi odata cu meseria de parinte. Variantele sunt numeroase si fiecare poveste de succes are farmecul ei. Evident, pentru niciuna dintre aceste femei drumul spre o afacere de succes nu a fost simplu. 

In aceasta noua rubrica, Acasa.ro va prezinta tocmai aceste povesti, care emana curaj, indrazneala, putere si multa pasiune. Vrem sa incurajam si, de ce nu, sa inspiram cat mai multe mame sa deschida usa catre antreprenoriat, urmarind exemplul unor femei exact ca ele. 

Asa ca astfel de povesti de succes merita spuse! Daca si tu ai devenit de curand mama si femeie de afaceri, chiar daca aceasta este la un nivel mai mic sau mai ridicat, scrie-ne pe adresa office@acasa.ro - Pentru rubrica "Supermame". Nu uita sa adaugi o fotografie cu tine si cateva reprezentative pentru afacerea ta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele