Supermame

#paralizata #infectie covid #covid #mama

Tragic! Mama a 4 copii, complet paralizata dupa infectia cu COVID-19

 

Tragedie fara margini pentru o mama a patru copii. Drama Ayeshei, o femeie din Anglia, Cambridge, a inceput de Craciun, cand au debutat primele simptome Covid. Pe 29 decembrie femeia a ajuns la spital in stare grava.

Drama Ayeshei, o femeie in varsta de 55 de ani, din Cambridge, Anglia, a inceput de Craciun cu episoade de tuse si respiratie greoaie.

Pe 29 decembrie, femeia a fost dusa de urgenta la spital, iar doua zile mai tarziu, a fost conectata la un ventilator. La scurt timp, temperatura ei a crescut pana la 42oC si femeia a intrat in coma.

Desi s-a vindecat de Covid, femeia in varsta de 55 de ani, a ramas complet paralizata. Aeysha nu mai poate vorbi, nu se mai poate misca si nici macar nu mai poate respira de una singura.

Medicii sunt surprinsi de evolutia brusca a bolii femeii si nu isi pot explica inca din ce cauza COVID-19 i-a afectat atat de tare creierul, facand imposibila miscarea, vorbirea sau ascultarea, noteaza cambridge-news.co.uk.

„Medicii au spus ca trebuie sa luam in considerare posibilitatea de a o deconecta de la aparetele care o tineau in viata. Au intrebat: daca are din nou un stop cardiac, vreti sa o resuscitam? Si am spus: Da”, a povestit fiica femeii care a promis ca va lupta pana la capat, noteaza sursa citata.

In ciuda declaratiilor medicilor privind posibilitatea ca femeia sa-si revina, familia spera la un miracol. 

 

Sursa foto: zi-de-zi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele