Supermame

#site-uri parinti #parinti moderni #site-uri #parinti

3 site-uri de ajutor pentru parintii moderni

In zilele noastre, timpul liber reprezinta o problema pentru multe persoane. Prinsi in "vartejul" activitatilor diverse de zi cu zi, cu greu reusim sa rezolvam toate indatoririle pe care le avem. In acest sens, o solutie "salvatoare" este internetul, acesta putand fi un ajutor de nadejde atunci cand vrem sa ne ocupam de anumite lucruri intr-un timp foarte scurt.

In cele mai urmeaza, iti prezentam 3 site-uri practice, foarte utile, care iti vor fi de folos!

Herbagetica.ro

Magazinul online Herbagetica este solutia ideala daca esti in cautarea unui site care pune la dispozitie sute de produse benefice pentru sanatatea ta si a persoanelor dragi din jur. De aici ai ocazia sa achizitionezi suplimente alimentare suta la suta naturale, inovative, realizate cu extracte standardizate, care iti intaresc sistemul imunitar si ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor.

Indiferent ca ai nevoie de vitamine si minerale organice (calciu, magneziu, zinc, seleniu, crom etc.), de curcumin (cel mai puternic antiinflamator), tratamente naturale pentru echilibrarea emotionala (pe baza de sunatoare, busuioc, pelinita si odolean), remedii pentru potenta cu Branca ursului sau de capsule pentru slabit si detoxifiere, Herbagetica le ofera pe toate la preturi avantajoase, astfel incat oricine sa se poata bucura de efectele lor asupra sanatatii.

Educlass.ro

Descopera magazinul de jucarii si jocuri pentru copii Educlass, un loc unde poti sa gasesti o gama foarte bogata de produse si accesorii ideale pentru prichindei. Indiferent ca esti in cautare de jucarii educative (stiintifice, de logica, matematice sau lingvistice), puzzle-uri clasice sau din lemn, jocuri de construit, plastilina si produse pentru colorat, ori de costume de carnaval sau pentru serbari, Educlass ofera articole potrivite pentru copiii de toate varstele.

Site-ul educlass.ro iti ofera posibilitatea de a comanda produsele dorite in doar cateva secunde, iar livrarea se face intr-un timp scurt, scapand astfel de timpul pierdut prin marile centre comerciale si la cozi.

Easywash.ro

Ai auzit vreodata de laundromat? Desi suna destul de complicat, cel putin la prima vedere, notiunea face referire la o activitate simpla, utila, la indemana oricui. Practic, este vorba despre un spatiu special amenajat cu mai multe masini de spalat, unde oricine poate veni sa isi spele rufele rapid si sigur.

Easywash este o spalatorie de haine cu jetoane in sistem self-service, pe care o poti folosi oricand, pentru ca este deschisa non stop. In mai putin de o ora poti sa speli si sa usuci o cantitate mare de haine, eficienta si rapiditatea fiind doua dintre criteriile esentiale care stau la baza acestui concept. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci banii intr-un aparat care ii “transforma” in jetoane si, cu ajutorul lor, scapi de aceasta corvoada. Laundromatele Easywash se gasesc in Bucuresti (Timpuri Noi, Vitan si Pajura), precum si in Timisoara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele