Supermame

#salvare copil #mama eroina

Mama eroina. Si-a salvat sotul si copilul, dar a murit calcata de masina

O tanara in varsta de doar 26 de ani a murit dupa ce s-a aruncat in fata unei masini pentru a-si salva sotul si copilul. 

Tanara dintr-un oras situat in regiunea Nijni Novgorod, Rusia, si sotul acesteia isi duceau copilul la cresa cand a avut loc accidentul.

Anastasia Lyakhanova a vazut o masina scapata de sub control care se indrepta cu viteza inspre cei trei. Nu a stat deloc pe ganduri si s-a aruncat in fata sotului si a copilului pentru a-i salva. Din pacate, femeia a murit la scurt timp dupa impact. 

Cum s-a produs accidentul si cum si-a salvat femeia sotul si copilul

Inainte de impact, cei trei mergeau de-a lungul unei sosele aglomerate si acoperite de zapada. Mai mult, potrivit imaginilor de la fata locului se poate observa ca nu exista trotuar pe acea sosea. 

In timp ce mergeau, o masina a pierdut controlul in timp ce intra intr-o depasire si a derapat in directia celor trei.

Martorii oculari au spus ca Anastasia a vazut masina care se apropia si s-a aruncat in fata sotului sau Dmitry si a copilului lor pentru a prelua toata forta impactului.

„A luat greul loviturii si si-a acoperit sotul si copilul cu trupul ei”, a relatat ziarul Komsomolskaya Pravda, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa: thesun.co.uk/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele