Supermame

# mama business #atelierul anei # mama antreprenor # work at home moms #super-mame

Super-mame: Anamaria si atelierul cu hainute de poveste

Anamaria Arhire este mama unei fetite de aproape 4 ani. De profesie inginer horticol, a renuntat la meseria pentru care a tocit coatele prin facultate pentru a se dedica familiei. Asa s-a nascut Atelierul Anei, businessul handmade pe care tanara mamica il dezvolta pe zi ce trece alaturi de fetita ei, Mara. 

"Am ales sa fiu o mama ce lucreaza de acasa sub atenta supraveghere a celei mici si cred despre mine ca sunt posesoarea unei combinatii dintre dragostea de a lucra cu mainile, imaginatie si tot felul de materiale. Iar florile ma inspira de cele mai multe ori si imi fie sunt materie prima, fie rezultat final! Povestea mea probabil e asemanatoare multora dintre noi, si cu siguranta ca minunile din viata noastra ne-au inspirat in tot acest timp. Asa am inceput si eu, odata cu nasterea celei mici, sa invat sa crosetez, sa fac diverse accesorii pentru par: bentite, clamite, mai apoi turbane si chiar diverse obiecte de imbracaminte, avand la indemana cel mai dragut model si muza, din dorinta ca micuta sa aiba cele mai frumoase accesorii, unice si lucrate cu atata dragoste", povesteste mamica din Constanta. 

Primele produse vandute au fost cateva caciulite, cu un pret modest: 30 de lei bucata. Dar apoi comenzile au inceput sa curga si la fel si investitiile: mai mult timp, nopti, o masina buna de cusut si  brodat, de surfilat, accesorii, dar si o perfectionare continua. Asa Anamaria a invatat sa croseteze, sa lucreze dupa tipare, sa creeze proiecte tot mai elaborate. Si mai ales sa viseze. 

"Produsele pe care le realizez sunt comandate in ton cu anotimpul, si anume: primavara si toamna sunt solicitate seturile alcatuite din colantei, esarfe si turbane, cu preturi care variaza in functie de model si marime intre 80-120lei, vara sunt comenzi multe pentru bentite (preturi intre 17-35 lei), pantalonasi scurti (30 lei), fustite (40 lei), rochite crosetate (90lei), iarna sunt cereri multe pentru seturile crosetate calduroase alcatuite din caciulite si fulare/ saluri, si preferatele mele – globurile si inimioarele pentru Craciun (10-15 lei/buc)", explica Anamaria arsenalul de produse disponibile in Atelier. 

Reteta succesului este una simpla: fiecare comanda este tratata ca si cum ar fi pentru fetita ei. Totul trebuie sa iasa impecabil, este facut cu dragoste si rabdare, chiar daca uneori inseamna sa refaca produsele de cateva ori. De unde si sfatul Anei pentru orice mama, femeie, de fapt pentru oricine isi doreste sa inceapa o afacere: "E extrem de important sa-ti placa ceea ce faci! S-o faci cu daruire, cu pasiune, cu implicare 100%. Si iata-ma zambind cand ma suna o clienta pentru a-mi multumi, cand termin un nou proiect, cand fac o poza gargaritei mele cu ceva nou, toate facandu-le cu grija cu care le-as face pentru copilul meu si cu multa dragoste!". 

Pe Anamaria si produsele ei minunate le puteti gasi pe Facebook aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele