Nou Tabara NERF

#tabara copii #tabara #tabara nerf #nerf

Cea mai distractiva tabara in care iti poti inscrie copilul

Vrei sa oferi copilului tau o vacanta distractiva din care sa vina mai activ, mai vesel, cu noi prieteni si amintiri de neuitat? Alege prima tabara NERF din lume, organizata chiar in Romania!

Sportul devine distractie pura

In Tabara NERF, distractia inseamna miscare! Programul include multe jocuri distractive cu celebrele blastere NERF de la Hasbro, alaturi de alti copii: jocuri de spionaj, antrenament la tinta, cucerirea steagului, stafeta, baschet, chiar si dans! Toate activitatile au fost create de specialisti in comunicarea cu copiii pentru a-i amuza si in acelasi timp pentru a le dezvolta abilitati importante: socializare, spirit de echipa, coordonare fizica, precizie.

Jocuri si jucarii in premiera nationala

Pe langa activitatile sportive, in Tabara NERF cei mici vor putea testa jucarii si jocuri de la Hasbro, inainte ca acestea sa ajunga pe rafturile magazinelor. in seri tematice relaxante, cei mici se vor distra de minune cu jocuri ca Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel si multe altele.

Distractie sanatoasa, la aer curat

Tabara va avea loc in perioada 21-26 iulie 2016 si este destinata copiilor cu varste intre 8 si 12 ani. Copiii se vor distra in aer liber, intr-un spatiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, in zona Bran.

Te inscrii usor si poti castiga sute de premii!

Poti castiga prin tragere la sorti un loc dublu in Tabara NERF, pentru copilul tau si pentru cel mai bun prieten al sau. Ca sa participi, intra pe tabaranerf.ro, inscrie codurile de pe produsele NERF participante la campanie si strange minim 200 de puncte. Fiecare cod pe care il inscrii iti poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant si sanse in plus de a castiga un loc dublu in Tabara NERF!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele