Bebelusi

# bebelus abandonat #bebelus

Bebelus abandonat de mama, salvat de un caine

Un bebelus care a fost abandonat intr-un depozit de deseuri a fost salvat de un caine. Cainele care a gasit bebelusul abandonat in depozitul din Cebu, Filipine, a alertat un motociclist care trecea prin zona si l-a ghidat catre locul in care se afla copilul.

Junrell Fuentes Revilla mergea cu motocicleta prin muntii din Cebu. Cainele l-a auzit si a inceput sa alerge dupa el latrand. Initial motociclistul credea ca il deranjeaza zgomotul produs de motor, apoi si-a dat seama ca animalul vrea sa-I “spuna” ceva. Cand s-a oprit a observat ca animalul vrea sa-l ghideze spre un depozit de deseuri. 

Ajuns la locul respectiv barbatul a vazut „un pachetel”. Cand s-a apropiat, barbatului nu i-a venit sa creada ochilor: era un nou-nascut infasurat intr-un prosop, inca in viata.

Bebelusul a fost dus la cea mai apropiata sectie de politie, iar starea de sanatate a acestuia parea sa fie buna.

Povestea s-a raspandit rapid pe retelele de socializare, iar mai multi voluntari au pornit in cautarea cainelui. Asa au aflat ca nu e un caine vagabond, ci apartine unei familii numeroase care traieste in munti.

„Familia este iubitoare de caini si are alti 4 catei, precum si 5 pui. Nu vom uita niciodata ce ne-a spus proprietarul sau: ‘Oricat de grea ar fi viata, chiar daca sunt sarac, imi hranesc toti cainii si ii ingrijesc’.”, a declarat un voluntar, potrivit digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in