Bebelusi

# idei cadou botez # cadou botez #botez

Cadouri de botez - 10 idei de cadouri memorabile care impresioneaza de fiecare data

Tocmai ti-am pregatit o lista cu idei de cadouri pe care o poti folosi pentru a te inspira. Poti alege cu incredere ideile noastre inspirate, pentru ca sunt bazate pe o experienta de 12 ani in domeniul cadourilor a magazinului Juliana.

Cauti un cadou de botez? Esti in pana de idei sau inca nu ai gasit cadoul perfect?

Desigur! De aceea esti aici!

Odata cu nasterea unui bebelus incep planurile si pregatirile pentru botez. Primul anisor este cu atat mai important, cu cat cele mai speciale evenimente au loc acum: botezul, taierea motului, ruperea turtei si aniversarea primului an.

Familia si parintii sunt uimiti de cat de repede cresc micutii. Daca la inceput iti zambesc din brate, mai tarziu, nici nu iti dai seama cand incep sa mearga pe jos si apoi sa se ridice in picioruse.

Momentul cand bebelusii incep sa exploreze lumea din jurul lor este unul magic. La fel de magica este intreaga experienta de a vedea pe micut crescand, schimbandu-se, si de fiecare data ai sentimente si trairi noi, minunate.

Se apropie botezul. Am un rol important in cadrul ceremoniei sau sunt doar invitat si vreau sa cumpar un cadou extraordinar, cum fac?

Sa cumperi cadouri de botez poate fi o provocare daca nu stii unde sa cauti. Din fericire, exista Juliana, magazinul tau de cadouri pentru bebelusi. Aici gasesti o gama larga de produse, iar noi avem pregatite pentru tine, o multime idei de cadouri de botez, perfecte pentru acest moment important din viata bebelusului.

Oferta Juliana include obiecte utile si pretioase, in acelasi timp, care vor fi pastrate toata viata, pentru a aminti de acest moment special numit - botezul.

Desi am putea crea o lista scurta, am ales una mai lunga si cuprinzatoare care sa te ajute.Toate aceste recomandari de cadouri fac parte din colectia de cadouri Premium Juliana.

10 idei de cadouri de botez care impresioneaza de fiecare data

Set cutiute pentru prima suvita si primul dintisor (1)

In magazinul Juliana gasesti mai multe modele de cutiute pentru mot si dintisor, insa preferatele noastre sunt cele placate cu argint si decorate cu calut sau ursulet. Sunt cadouri utile pentru ca orice mamica va dori sa pastreze prima suvita si primul dintisor al bebelusului ei. Le gasesti in set de doua sau impreuna cu alte seturi argintate, precum tacamurile sau pieptenele si peria.

Caseta pentru primii botosei (2)

Desi este un obiect relativ nou pentru multi proaspeti parinti, caseta pentru primii botosei a devenit foarte populara, la noi, mai ales de cand apare in recomandarile Juliana.

O puteti gasi alaturi de suportul pentru certificat sau setul perie si pieptene. Usor de personalizat prin gravare, caseta pentru primii botosei ai bebelusului, poate fi inscriptionata cu numele celui mic sau un mesaj si o urare!

Rame cu amprenta bebelusului (3)

Bebelusul creste repede si nici nu iti dai seama cand se face mare. Pastreaza cat mai multe amintiri dragi, din perioada primului anisor!

Dintre amintirile pe care le poti pastra, amprenta manutei si a piciorusului este printre cele mai pretioase si mai amuzante, in acleasi timp.

Rama, de dimensiuni generoase, include kitul pentru mulaj, spatiu pentru amprenta manutei, amprenta piciorusului si desigur, spatiu pentru fotografia lui bebe.

Rame foto primul an sau rame 12 luni (4)

Una dintre cele mai populare idei de cadouri de la Juliana include categoria de rame foto, rama foto primul an argintata fiind cea mai cautata. Incepand cu nasterea, bebelusul va avea parte de o multime de fotografii. Rama primul an include 12 spatii pentru fiecare dintre cele doisprezece luni ale primului anisor. Mamica se va asigura ca va alege cate o fotografie si o va insera in spatiul destinat fiecarei luni. Spatiul din centru va fi pastrat pentru fotografia de la petrecerea organizata pentru aniversarea primului an.

Suport pentru certificatul de nastere (5)

Avem cateva modele pretioase de suport pentru certificatul de nastere. Placat cu argint, inscriptionat sau decorat cu ursulet, suportul pentru certificat este un cilindru prins la mijloc cu o fundita de satin alb sau ivoir.

Prezentat in cutie eleganta de cadou Premium de la Juliana, suportul pentru certificat de nastere poate fi oferit cadou impreuna cu alte idei recomandate din colectia noastra.

Album foto pentru bebelusi My Christening Day (6)

Avem o colectie deosebita de albume foto pentru bebelusi. Unele dintre ele sunt dedicate chiar zilei botezului. Decorate cu diverse simboluri pentru bebelusi, aceste albume sunt inscriptionate special pentru ziua botezului.

Albumul foto este un cadou util pentru ca este locul in care se vor pastra acele fotografii speciale ale celui mic. Mai ales, in ziua botezului, parintii vor face o multime de fotografii pe care le vor pastra intr-unul sau mai multe albume dedicate acestui eveniment special.

Impreuna cu o rama foto, un set cu perie si pieptan sau un suport pentru certificat de nastere, albumul de botez este o idee inspirata de cadouri pentru botezul celui mic.

Setul de trei albume foto decorate cu iconite argintate este perfect pentru a fi oferit cadou in aproape orice ocazie din viata celui mic.

Set de tacamuri argintate (7)

Sunt superbe si poti fi oferite cadou pentru nou nascuti dar mai ales cu ocazia botezului. Prezentate in cutie eleganta de cadou din colectia Premium Juliana, cele trei tacamuri vor face o bucurie familiei bebelusului. Le gasiti si in seturile recomandate de Juliana pentru diverse ocazii speciale.

Caseta de amintiri a bebelusului (8)

Trebuie sa o ai neaparat daca ai un bebelus acasa. Daca ai nevoie de un cadou de botez, cu atat mai mult trebuie sa o achizitionezi.

Caseta de amintiri a bebelusului poate fi locul in care mamica poate pastra bratara de la maternitate, primii cercelusi ai fetitei, prima suvita si primul dintisor, prima suzeta, babetica si primii botosei etc.

Optional, poti sa mergi cu ea la gravat pentru a o inscriptiona cu un meaj, urare sau numele bebelusului. Va fi un cadou de botez cu adevarat deosebit.

Set perie si pieptene cu ursulet sau calut (9)

Prezentate in cutii elegante din colectia Juliana, seturile care includ perie si pieptene pot idei inspirate de cadouri pentru botez. Separat sau impreuna cu alte recomandari Juliana, peria si pieptanul sunt cadouri utile si frumoase in acelasi timp.

Cutiuta muzicala sau caruselul muzical (10)

Ce cadou mai inspirat poti alege pentru botezul unui bebelus, daca nu chiar o cutiuta muzicala sau un carusel. Cantecul de leagan al bebelusului este primul sau contact cu lumea muzicala. Melodia cristalina il va linisti pe bebelus ininte de culcare, la fiecare rotire a caruselului sau a cutiutei muzicale.

Poti alege o cutiuta muzicala roz pentru fetita sau una bleu pentru baietel. Deasemenea poti opta pentru idei de cadouri care include caruselul muzical sau cutiuta muzicala pentru bebelusi.

Acum ca stii ce recomandari de cadouri de botez gasesti in oferta colectiilor Juliana, te asteptam sa ne vizitezi atat online pe www.ejuliana.ro cat si la magazinul nostru din Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare