Bebelusi

# carucioare sport #carucior #carucioare copii

Care sunt cele mai importante tipuri de carucioare sport si care sunt functionalitatile acestora?

Achizitionarea unui carucior pentru copii se face analizand daca acesta indeplineste anumite criterii de baza. Pentru familiile cu un stil de viata activ, aceste modele de carucioare sport va asigura protectia bebelusului chiar daca sunt manevrate in timpul unei alergari.

In ultimii ani acest tip de carucioare pentru copii au devenit din ce in ce mai populare in randurile parintilor deoarece le garanteaza acestora siguranta copiilor indiferent de calitatea si denivelarile terenurilor pe care se deplaseaza insotiti de bebelusi.

Unde gasesti o gama impresionanta de produse colorate, variate si foarte accesibile ca pret?

Conform unei serii de criterii dedicate sigurantei celor mici vom detalia in randurile ce urmeaza posibilitatile de alegere a unui carucior special pentru copilul tau.

Din punct de vedere al modelelor, in functie de activitatile carora le sunt destinate, intalnim:

  • Carucioarele jogging – Aceste modele sunt dotate cu roti mari, avand o mobilitate deosebita si putand fi manevrate usor de catre parintii activi chiar din alergare. Prezinta insa dezavantajul de a fi mai dificil de pliat si de transportat decat celelalte modele.
  • Carucioarele de teren cu aspect mai robust si jante mari sunt usor de impins pe suprafete diferite sau teren cu denivelari insa nu sunt recomandate bebelusilor cu varsta mai mica de sase luni.
  • Carucioarele tip umbrela sunt cele mai populare in randurile parintilor deoarece sunt comode, usoare, prezinta facilitate sporita in pliere si sunt recomandate copiilor cu varsta mai mare de sase luni.

Designul rotilor unor astfel de carucioare pentru copii va determina gradul de mobilitate al acestora. Intalnim astfel trei tipuri de roti:

  • Roti fixe, ce ofera o stabilitate maxima, dar se imping mai greu, necesitand mai multa forta si depunerea unui efort mai mare
  • Roti pivotante ce permit impingerea usoara, facila a carutului in orice directie, dar care sunt nerecomandate pentru zapada sau suprafete cu nisip
  • Rotile pivotante care permit blocarea in pozitia dorita de parinte, acestea ocupand si prima pozitie din topul preferintelor tuturor.

In ceea ce priveste fiabilitatea acestor modele de carucioare pentru cei mici, ele trebuie sa fie dotate cu un tip special de harnasament care sa securizeze pozitia copilului atunci cand el este in carucior.

Fiabilitatea face referire tocmai la acest grad de siguranta pe care caruciorul trebuie sa il asigure in momentul folosirii, astfel ca spatarul trebuie sa fie reglabil si nu trebuie sa prezinte portiuni ascutite iar franele trebuie sa fie prompte.

In functie de activitatile in care veti recurge la ajutorul caruciorului, puteti opta pentru un carucior jogging daca sunteti persoane active, iubitoare de natura, care prefera plimbarile in pas rapid in parc sau alergatul in zone cu teren accidentat sau denivelat.

Carucioarele pentru copii clasice sau cele de tip umbrela sunt recomandate in special persoanelor care prefera plimbarile linistite.

Daca aveti un stil de viata activ, dinamic si sunteti mereu in miscare sau vreti sa faceti sport imediat dupa aparitia bebelusului pentru a reveni la formele initiale, va invitam sa descoperiti gama variata de carucioare sport accesibile ca pret accesand //carucioaredecopii.ro/

Comenzi telefonice: 0723.666.005 / 0765.745.009

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in