Bebelusi

#craciun #cadouri #bebelusi

Cele mai frumoase 7 cadouri de Craciun pentru bebelusi

Craciunul este perioada anului care este magica. Acum se daruiesc multe cadouri si oamenii se bucura alaturi de cei dragi, petrecand timp impreuna si sarbatorind. Bebelusii sunt cei mai noi membri ai familiei si a alege un dar pentru ei este o adevarata placere. Iata 7 cadouri pentru bebelusi, pe care le puteti pune sub brad pentru cei mici in ziua de Craciun:

1. Rame foto cadou

O rama foto poate sa fie un cadou special pentru bebelusul vostru pentru ca este frumos decorata, atragatoare si poate sa contina o poza reprezentativa pentru primul sau Craciun in familie. Nasterea unui copil este motiv de mare bucurie si imortalizarea primelor momente impreuna este speciala. Asadar, o rama foto cu sclipici, cu un ursulet sau cu inimioare, poate sa fie alegerea perfecta pentru Craciun. Decorul se poate alege in functie de dorinte, iar amintirea va ramane in casa sau in camera copilului mult timp de acum inainte.

2. Globuri de zapada

Globurile de zapada sunt si ele decoruri care se pun in fiecare an in casa pentru a o orna si a aminti de zapada, sarbatoare si bucurie impartasita. Asadar, un glob cu un ursulet imbracat specific de Craciun si cu o inscriptie ce aminteste faptul ca este primul Craciun in familie al bebelusului, poate sa fie alegerea potrivita pentru acest moment. Glubul poate sa ramana in familie si sa fie scos in fiecare an la sarbatori, sau sa fie pus pe un raft in camera bebelusului pentru a se bucura de ursuletul din interior si de aspectul frumos.

3. Cutie de amintiri

Cutia de amintiri este o alta alegere potrivita pentru noul membru al familiei. Aici se pot pune primele obiecte cumparate sau confectionate de catre parinti sau rudele apropiate. Aceasta cutie poate sa cuprinda primii ciorapei, prima imbracaminte specifica de Craciun, primele poze impreuna in ramele cu inscriptie de Craciun sau oricare alte elemente care sunt importante pentru voi ca familie. Primele experiente sunt speciale si sunt tinute astfel minte permanent.

4. Set hainute de Craciun

Hainutele de Craciun sunt adorabile, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Asadar, pentru a avea un plus de sarbatoare, bebelusul poate sa fie imbracat ca un elf, Mos Craciun sau poate sa aiba ciorapei festivi. Oricare poate sa fie alegerea, cu siguranta ca pozele in familie in acest fel vor fi memorabile, iar voi va veti putea bucura de aceste amintiri peste ani. Puteti chiar sa gasiti costume care sa fie asortate si pentru adulti.

5. Jucarii de plus

Jucariile sunt preferatele copiilor si mai ales ale celor foarte mici, care se pot culca pe ele, le pot imbratisa sau juca, fara sa existe nici un pericol. O jucarie de plus poate sa devina cel mai bun prieten si poate sa fie alaturi de copil mult timp din momentul primirii. Jucariile de acest tip sunt frumoase, decorative si adorabile. Ele sunt indragite atat de catre copii, cat si de catre parinti.

6. Jucarii zornaitoare

Jucariile zornaitoare sunt adorate de copii pentru ca le atrage atentia, ii fascineaza. Copiii sunt surprinsi de zgomotul lor si le cauta mereu prezenta. Oricand poti sa bucuri un bebelus cu o asemenea jucarie. Ceea ce este special, este ca se poate folosi in continuare de aceasta jucarie si dupa ce a trecut Craciunul. Jucariile de acest tip sunt colorate, atractive si aduc zambete de oricate ori sunt in preajma copiilor.

7. Ornamente deosebite

Un ornament deosebit poate sa orneze intreaga camera sau casa prin simpla prezenta. Ce face un ornament sa fie deosebit? In primul rand semnificatia pe care o are pentru familie. Asadar, un ornament pe care este inscriptionata prezenta primului an al bebelusului sau faptul ca se petrece primul an in familie, este unul deosebit.

A avea niste prime experiente alaturi de copil, este un lucru minunat si tinut minte intotdeauna. Parintii si copiii experimenteaza, simt bucuria de a fi impreuna, de a trai acele momente intr-un mod placut, plin de iubire si caldura. Ornamentele pot sa fie de tipul celor ce atarna si pot sa fie puse pe perete sau in brad, in functie de marimea lor. De asemenea se pot persoanaliza in functie de dorinte. O familie in care exista un bebelus este una fericita si care a primit un dar important. Asadar, merita sa fie sarbatorit acest moment.

Craciunul este un moment minunat si cadourile sunt importante pentru a marca sarbatorile si a transmite grija si iubire celor dragi. Pentru a putea sa alegeti cele mai frumoase variante de cadou, puteti intra pe site-ul urmator: https://krbaby.ro/cadouri/pentru-craciun. Aici veti gasi variante atragatoare pentru a face Craciunul un moment special pentru bebelusul vostru. Alaturi de el, veti petrece si va veti bucura de tot ceea ce inseamna timpul in familie si alaturi de prieteni.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului