Bebelusi

#body bebe #body #nou-nascut

De ce un body pentru bebe este cea mai buna alegere pentru un nou nascut?

A da nastere unui copil este un sentiment minunat, care vine la pachet cu o schimbare radicala in viata mamei si este, cu siguranta, o perioada obositoare. Inca din perioada sarcinii, vestimentatia bebelusilor reprezinta unul dintre principalele subiecte de interes pentru viitoarele mamici. Dintre toate hainutele existente pe piata, cel mai cautat articol vestimentar pentru un nou nascut ramane body-ul. Dincolo de utilitatea sa incontestabila, un body pentru bebe ofera celor mici confort sporit si lejeritate in miscare.

Specialistii recomanda sa achizitionezi haine pentru nou nascuti confectionate din bumbac 100%, intrucat acest material este prietenos cu pielea sensibila a micutilor. In acest articol, vei descoperi ce alte avantaje mai are un body bebe:

 

Body-ul este unul dintre cele mai confortabile articole vestimentare pentru nou nascuti

Avand in vedere ca cei mici isi petrec majoritatea timpului dormind, un body pentru bebe este cea mai buna alegere. Datorita croielii speciale, ofera confort sporit, mobilitate excelenta si ii permite celui mic sa se dezvolte armonios in timp ce doarme. Bebelusul tau se va misca in voie intr-un body din bumbac si nu se va simti in niciun fel strans sau incorsetat, mai ales ca bumbacul se muleaza perfect pe corp. Datorita sistemului de inchidere prin capse plastifiate, mama va avea acces mai rapid la scutecul nou nascutului. Acest aspect este foarte avantajos, mai ales pentru mamicile incepatoare, care vor fi nevoite sa faca operatiunea, chiar si de cateva ori pe zi.

 

Protejeaza pielea

Un body pentru bebe confectionat din bumbac este solutia ideala pentru sanatatea celui mic. Vulnerabila la absolut toate substantele la care este expusa, de la particule provenite din aer, pana la aditivi prezenti in detergenti si in tesaturi, pielea bebelusilor poate dezvolta eczeme si iritatii. Fara indoiala, acesta va fi mereu in siguranta, deoarece un body pentru bebe din bumbac este foarte pufos, placut la atingere si il tine departe de alergii sau iritatii.

 

Lasa pielea sa respire

Spre deosebire de hainutele realizate din materiale sintetice, un body pentru bebe din bumbac previne transpiratia excesiva, lasa pielea sa respire si mentine temperatura optima a corpului. Se poate spune despre acest material ca se usuca rapid si eficient, chiar si la temperaturi mai scazute.

 

Este usor de intretinut

Ce-si poate dori o proaspata mamica? Mai mult timp pentru bebe, pentru ea si ca toate hainutele pentru nou nascuti sa fie intretinute cu usurinta. Asadar, un body din bumbac trebuie spalat numai cu produse hipoalergenice, care nu afecteaza pielea sensibila a bebelusului tau. Datorita calitatii materialului, un body pentru bebe poate fi spalat si intretinut fara teama ca acesta se poate deteriora, deoarece prezinta o rezistenta indelungata in urma spalarilor repetate. Acest lucru nu poate fi decat un avantaj pentru tine, ca proaspata mamica.

Asadar, un body pentru bebe confectionat din bumbac este cea mai buna solutie, atunci cand vorbim despre sanatatea celor mici. In magazinul online Liloo vei gasi o gama diversificata de haine pentru nou nascuti fabricate in Romania. Acestea sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, la preturi accesibile oricarui buzunar. Surprizele nu se opresc aici: la comenzi ce depasesc 100 Lei ai transport gratuit si reduceri importante! Nu mai sta pe ganduri si alege de la Liloo cele mai frumoase hainute pentru bebelusul tau!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare