Bebelusi

# ghid de cumparare pleduri #pleduri

Ghid de cumparare pleduri si paturici pentru bebelusi

Fiecare bebelus are nevoie de odihna si mult somn pentru a capata energie si pentru a avea o crestere sanatoasa. De aceea, un mediu de somn placut si sigur este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru copilasul tau. Ai nevoie de pleduri bebelusi moi, din materiale naturale, care nu contin niciun fel de substante periculoase in compozitie, pentru a-i oferi celui mic un astfel de mediu.

 

Avantajele unor pleduri calitative pentru copii

Pledurile si paturicile sunt cele mai folosite produse pentru camera bebelusului. Cele de calitate nu doar ca ofera un confort sporit celor mici, ci si un mediu sigur si sanatos. Pentru a fi de cea mai buna calitate, trebuie sa fie confectionate din materialele naturale. Principalele caracteristici ale materialelor naturale sunt durabilitatea, respirabilitatea si rezistenta la uzura, dar si la spalarile frecvente.

Cel mai des intalnit material natural in fabricarea pledurilor este bumbacul, o tesatura 100% naturala, obtinuta din planta cu acelasi nume. Materialul este non-alergen, fiind cea mai buna varianta pentru articolele destinate bebelusilor. Textilele din bumbac absorb si elimina cu usurinta umezeala, mentinand corpul bine aerisit in timpul purtarii, si se sterilizeaza cu usurinta.

Iata principalele avantaje ale pledurilor si paturicilor din bumbac:

  • Sunt placuta la atingere – bumbacul este un material delicat cu pielea.
  • Sunt rezistente – in ciuda faptului ca sunt folosite in exces.
  • Mentin corpul aerisit, oferindu-le bebelusilor un somn odihnitor.
  • Sunt non-alergene – fiind ideale pentru pielea sensibila a unui bebelus.
  • Sunt foarte confortabile.

Criterii de selectie

Cand doresti sa achizitionezi pleduri si paturici pentru copii, materialul este cel mai important criteriu pe care trebuie sa il iei in considerare. Bebelusul trebuie sa se simta confortabil in locul de dormit, pentru a avea un somn odihnitor. Daca nu se indeplineste aceasta conditie, urmarea va fi o stare de agitatie a celui mic, care poate duce la o usoara deshidratare.

De asemenea, e important sa alegi pleduri si paturici potrivite sezonului, pentru ca cel mic sa aiba parte de confort termic. Pentru sezonul rece, opteaza pentru paturici mai groase si delicate, iar pentru zilele calduroase, pentru pleduri subtiri, care lasa corpul sa respire.

Unde gasesti articole de calitate pentru camera celor mici?

Atunci cand esti in cautarea unor articole de calitate pentru camera celor mici, cea mai buna varianta este sa faci achizitiile online. Mediul online ofera nenumarate posibiliti, mai ales daca locuiesti intr-o localitate mica, inca care nu ai prea multe optiuni.

Gama de pleduri si paturici pentru copii de la MiniKids se remarca prin calitatea inalta a articolelor, dar si prin modelele deosebite. De altfel, MiniKids este un magazin online care nu se limiteaza doar la articole de imbracaminte. Gasesti aici o varietate de produse pentru camera bebelusului, precum biberoane, sterilizatoare, fotolii de plus, monitoare pentru supraveghere, covorase de joaca, jucarii de lemn interactive si multe altele.

Minikids este locul ideal din care poti achizitiona articole de calitate pentru cei mici, fiind de asemenea si un loc de inspiratie pentru tine.   

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in