Bebelusi

#alegere scutece #scutece prescolari #scutece

Ghid util pentru mamici. Ce factori sa iei in considerare atunci cand achizitionezi scutece?

Mamicile merita toata admiratia din lume! Ele isi dedica timpul cresterii copilasului lor si fac tot posibilul ca acesta sa fie sanatos si fericit.

 

In primii ani de viata, una dintre sarcinile oricarei mamici este sa aleaga scutece pentru prichindelul ei. Pare o misiune usoara, dar pentru ca pe piata exista o gama variata de produse, iti poate fi greu sa iei o decizie.

De aceea, in continuare, iti vom prezenta cei mai importanti factori pe care trebuie sa-i iei in considerare:

1. Marimea

Acesta este primul criteriu de care trebuie sa tii cont. Marimile scutecelor sunt calculate in functie de greutatea bebelusilor, asadar, cantareste-ti prichindelul inainte de a achizitiona un pachet.

De asemenea, unele branduri au creat produse in functie de cat de activ este bebelusul. Astfel, indiferent ca prichindelul tau merge de-a busilea sau alearga, vei putea gasi scutecul ideal pentru necesitatile lui.

In plus, daca cel mic a depasit varsta de 3 ani, poti cumpara chilotei de noapte absorbanti care se simt ca lenjeria intima obisnuita.

2. Confortul

Scutecele pe care le poarta micutul tau trebuie sa ii ofere confort. El isi va dori sa se joace, sa se miste si sa exploreze lumea, motiv pentru care este important sa alegi intotdeauna produse de calitate superioara. Unele modele au un brau elastic si moale care ii vor permite prichindelului sa se miste usor pe tot parcursul zilei!

3. Nivelul de absorbtie

Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont este puterea de absorbtie a scutecului. Poti testa mai multe modele, iar daca pielea micutului tau ramane uscata dupa folosirea unui anumit scutec, inseamna ca absoarbe foarte bine lichidele. Scutecele cu un nivel de absorbtie mare previn iritatiile, ceea ce reprezinta un mare avantaj!

4. Forma

Este indicat sa alegi un scutec care arata ca un chilot si se muleaza perfect pe corpul copilasului tau, pentru ca vei avea garantia ca ii va oferi confort si protectie. Unele scutece au o forma patratoasa care se dovedeste a fi incomoda pentru prichindei, deoarece nu le ofera libertate de miscare.

5. Pretul

In primii ani de viata, vei fi nevoita sa achizitionezi multe pachete de scutece, iar daca nu vrei sa faci o “gaura” in buget, poti alege branduri renumite care ofera si preturi accesibile. Astfel, nu vei face mari eforturi financiare pentru a achizitiona acest tip de produse si ii vei oferi puiului tau tot confortul de care are nevoie!

Alte avantaje pe care le poate oferi un scutec:

- un indicator de umiditate care isi schimba culoarea atunci cand scutecul trebuie schimbat;

- prevenirea scurgerilor cu ajutorul unui buzunar interior;

- o banda in talie super elastica.

Cate scutece sa iei cu tine atunci cand pleci de acasa?

Bebelusii trebuie schimbati de scutec o data la cateva ore. Prin urmare, daca planuiesti sa petreci o zi intreaga in vizita la mama, sora sau la o prietena buna, ia cu tine minimum 5-6 scutece.

Pentru a achizitiona pachete la cel mai bun raport calitate-pret, intra pe site-ul Yuga.ro. Aici vei gasi o gama variata de produse pentru bebelusi si vei putea comanda tot ce are nevoie micutul tau!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare