Bebelusi

#beblusi #hainute bebelusi

Hainuta preferata a mamicilor: un body pentru bebe

Dintre toate aspectele la care o noua mamica trebuie sa fie atenta, articolele vestimentare ocupa un loc aparte. Avand in vedere faptul ca hainutele intra in contact direct cu pielea sensibila a bebelusului, acestea trebuie sa fie confectionate doar din materiale de calitate.

 

Spre exemplu, un body pentru bebe este esential in primii ani de viata. Acesta iti va proteja micutul de frig, precum si de alte substante care ar putea cauza alergii. Iata care sunt optiunile pe care le ai atunci cand vine vorba de body-uri. Tine cont de sfaturile de mai jos pentru a fi sigura ca alegi cel mai bun body bebe!

1. Body tip maiou

La fel ca celelalte body-uri pe care le gasesti in magazinul de hainute pentru micuti, liloo.ro, acesta este confectionat din bumbac 100% natural. Astfel, puiul tau va avea tot confortul termic de care are nevoie, indiferent de temperatura de afara.

Un body fara maneci este foarte potrivit pentru anotimpul calduros. Cu toate acestea, este o achizitie buna si pentru timpul iernii, cand poate fi purtat pe sub alte hainute. Materialul de calitate, precum si atentia la detalii cu care a fost confectionat garanteaza faptul ca bebelusul tau se va simti confortabil pe toata durata purtarii.

2. Body cu maneca scurta

Fiind la fel de utile ca body-urile tip maiou, cele cu maneca scurta pot fi purtate indiferent de temperatura de afara. Bumbacul moale si pufos protejeaza pielea delicata a copilasului, in timp ce combate transpiratia excesiva care poate aparea in timpul noptii.

Recomandat pentru primii ani de viata ai unui copil, bumbacul este un material nonalergenic, absorbant, precum si bun izolant termic. Totodata, asigura o buna circulatie a aerului. Astfel, ai siguranta ca bebelusul tau se simte confortabil si fericit cat timp poarta un body bebe.

3. Body-uri cu maneca lunga si capse laterale

Acest tip de body pentru bebe este preferatul copilasilor, dar si al parintilor. Multumita sistemului de inchidere, realizat prin capse laterale, iti va fi usor sa il imbraci si sa il schimbi pe cel mic. De asemenea, are suport pentru scutec, un aspect important, mai ales cand ai de-a face cu un bebe energic, care se misca foarte mult chiar si atunci cand doarme.

Se inchide prin capse colorate plastifiate, datorita carora metalul nu intra in contact direct cu pielea micutului. De asemenea, capsele nu contin metale grele, nichel sau azoderivati care ar putea cauza alergii.

Sistemul de prindere al body-urilor pentru nou nascuti contine 7 capse, destinate sa faciliteze schimbarea micutului. Dupa 9 luni, se recomanda achizitionarea unui body pentru bebe cu prindere normala (in 4 capse). Dintre cele 4 capse, 2 sunt pozitionate pe umar, astfel incat iti va fi mai usor sa il schimbi pe bebe.

Fiecare body bebe din colectia liloo.ro are imprimeuri haioase, realizate prin vopsea ecologica, pe baza de apa. Fabricate in Romania, toate hainutele pentru bebelusi respecta recomandarile medicilor pediatri din lume. 

Orice body este o piesa de vestimentatie extrem de versatila. Poate fi purtat acasa, pe afara, cand mergeti la plimbare sau in timpul somnului, pe post de pijama. Lejer si confortabil, acesta iti va proteja puisorul, fara sa il stranga sau sa il jeneze.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in