Bebelusi

# invitatii botez superbe # boteza #invitatii botez

Invitatii de botez superbe, ideale pentru sfarsitul anului 2020!

Botezul este unul dintre cele mai frumoase si mai emotionante evenimente din cadrul unei familii. Tinerii parinti aleg modul in care isi vor crestina copilul (sau copiii) si de asemenea decid cine le va fi alaturi in aceasta zi importanta. Spre deosebire de nunta, la care participa multe persoane, botezul este de obicei un eveniment restrans, la care sunt invitate cele mai apropiate persoane. Chiar daca anul acesta au fost anulate foarte multe petreceri de nunta, cele de botez nu au avut atat de mult de suferit, avand in vedere ca invitatii sunt mai putini, astfel incat se pot respecta normele legale fara mari compromisuri.

Indiferent unde alegi sa organizezi botezul si daca optezi pentru o petrecere la care participa doar familia sau una la care vei invita si cativa prieteni, este important sa pui la punct toate detaliile. Fiecare mic aranjament si fiecare marturie conteaza, asa ca nu face rabat de la calitate. Spre exemplu, chiar daca organizezi petrecerea acasa, poti transforma total spatiul, alegand cele mai frumoase decoratiuni.

Deoarece traim in epoca tehnologiei, poti comanda online tot ceea ce ai nevoie pentru petrecere: decoratiuni, tacamuri de unica folosinta deosebite, eventuale accesorii pentru fotografii, hainutele speciale pentru bebelus, trusoul de botez, tinutele pentru parinti si chiar si alimente gata preparate, tort, candy-bar si asa mai departe. Practic, poti pregati o petrecere din confortul casei tale, fara sa fie nevoie sa te deplasezi.

Dupa cum am mentionat deja, chiar daca botezul nu este o petrecere atat de ampla, nu inseamna ca trebuie sa neglijezi detaliile. Alege cu incredere invitatii botez de calitate dintr-un magazin online de profil si astfel vei scapa de grija cautarii invitatiilor perfecte. Stim ca nu este momentul ideal pentru a merge fizic in magazine, de aceea cumparaturile online sunt cea mai buna varianta. Nu iti fie teama sa achizitionezi invitatii online: este foarte simplu tot acest proces. Sortezi invitatiile care iti plac, alegi unul sau mai multe modele, comanzi o singura invitatie din fiecare model (in cazul in care nu te poti hotari) si apoi decizi care este cea mai buna varianta pentru tine. Pentru a te ajuta, in cele ce urmeaza o sa iti prezentam trei modele de invitatii superbe. Trebuie sa iti spunem ca majoritatea invitatiile pe care le vei gasi intr-un magazin online pot fi comandate atat in varianta pentru fetite, dar si in cea pentru baietei.

Daca iti doresti o invitatie diferita, alege una care se impacheteaza diferit, asa cum este si aceasta invitatie botez Disney 15701. Dupa cum poti observa, se pliaza in forma de valiza si este perfecta daca iti plac calatoriile si vrei sa insufli copilului aceasta pasiune.

Invitatiile pentru botez au avantajul de a putea fi comandate intr-o forma haioasa, asa cum este si aceasta invitatie botez Disney 15705, care imita foarte bine un pasaport.

Nu in ultimul rand, iti prezentam o invitatie oarecum clasica, ideala daca nu stii inca tematica petrecerii sau daca preferi invitatiile clasice: Disney 15716.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre, iar daca planuiesti sa organizezi o petrecere de botez in viitorul apropiat, acum stii ca poti comanda online invitatii superbe!

Sursa foto: https://www.crisiashop.ro/invitatie-botez-disney-15709

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare