Bebelusi

#landou masina #landou bebe #transport masina #masina

Landou bebe – alegerea perfecta pentru siguranta celui mic in timpul transportului cu masina

Orice proaspat mamica ar trebui sa cunoasca faptul ca un landou bebe este extrem de important pentru primele luni de viata ale nou nascutului.

 

Un landou bebe ii permite celui mic sa stea in permanenta intins pe spate, atunci cand este plimbat dintr-un loc in altul sau cand este transportat cu masina.

Cum arata un landou bebe de buna calitate?

Acest obiect extrem de popular in ultimii ani permite transportul copiilor din momentul in care se nasc pana cand ajung la 10 kg.

Pentru ca parintii sa fie siguri ca fac achizitia perfecta pentru cel mic, trebuie sa stie ca unui landou de buna calitate nu trebuie sa ii lipseasca niciodata urmatoarele caracteristici:

  • Pereti cat mai inalti - Peretii landoului trebuie sa fie cat mai inalti, pentru a depasi inaltimea copilului atunci cand acesta sta in pozitie orizontala. Acest aspect va mentine micutul in deplina siguranta, chiar si atunci cand obiectul va fi clatinat.
  • Lungimea copertinei trebuie sa depaseasca jumatatea landoului.

Desi la prima vedere nu pare un lucru important, orice landou trebuie sa indeplineasca acest lucru, pentru siguranta si confortul celui mic;

  • Salteaua din interiorul landoului trebuie sa fie extrem de confortabila si sa aiba consistenta dorita, pentru a-i oferi copilului o pozitie cat mai corecta a coloanei vertebrale. Trebuie neaparat si de urmarit ca aceasta sa fie detasabila, pentru a putea fi curatata cu usurinta, in orice moment;
  • Calitatea husei ce imbraca landoul – aceasta trebuie sa fie confectionata dintr-un material gros, de buna calitate, pentru a-l proteja pe cel mic de frig si de ceilalti factori climatici neprietenosi.

Intotdeauna trebuie sa fii atent la aceste aspecte extrem de importante inainte de a lua o decizie finala cu privire la achizitionarea unui landou bebe perfect. Desi acesta nu va fi folosit pentru o perioada foarte lunga de timp, confortul copilului in primele luni din viata este cel mai important.

Pentru ce iti doresti sa folosesti landoul?

Un landou bebe va putea fi achizitionat atat pentru plimbari cat si pe post de scaun auto. Daca iti doresti sa folosesti acest obiect si pentru transportul cu automobilul, trebuie sa tii cont de cateva criterii extrem deimportante ce garanteaza siguranta celui mic.

In primul rand, asigura-te ca landoul pe care doresti sa il cumperi este omologat si aprobat pentru a fi folosit in acest scop. Doar asa te vei asigura ca cel mic se afla in deplina siguranta. Analizeaza toate detaliile ce tin de acest obiect si nu face niciodata alegeri fara sa te gandesti foarte bine inainte.

Acest obiect trebuie sa contina centuri de calitate superioara, cu ajutorul carora se va asigura prinderea celui mic, in cele mai bune conditii. Astfe, copilul va sta confortabil si va fi ferit de orice pericol. Trebuie sa va asigurati ca acest kit va contine si centurile necesare pentru prinderea corespunzatoare pe bancheta masinii.

Exista o multime de motive pentru care un landou este mult mai bun pentru un nou nascut decat un scaun auto. Din acest motiv, nu ar trebui sa treci niciun moment cu vederea riscurile existente, ci sa faci alegerea potrivita pentru siguranta celui mic. Nu pune viata copilului in pericol doar pentru ca nu iti doresti sa te informezi cu privire la cele mai bune alegeri pentru cei mici.

Achizitioneaza landoul perfect pentru copilul tau

Daca iti doresti sa achizitionezi un landou pentru copilul tau, unul care sa ii ofere maxima siguranta, acceseaza site-ul magazinului online aici si achizitioneaza produsul perfect pentru nevoile tale.

Specialistii iti stau in permanenta la dispozitie, pentru a te ajuta sa faci alegerea perfecta, in functie de cerintele tale si de bugetul disponibil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare