Bebelusi

#embrion congelat 27 de ani #embrion congelat #nastere

O fetita, nascuta dintr-un embrion congelat 27 de ani

In luna octombrie a acestui an s-a nascut o fetita dintr-un embrion congelat in urma cu 27 de ani.

Potrivit BBC embrionul a fost congelat in octombrie 1992. Acesta a fost adoptat in luna februarie 2020 de catre Tina si Ben Gibson din Tennessee. Micuta Molly Gibson a stabilit un nou record pentru cea mai indelungata congelare a unui embrion care a acut rezultate bune la nastere. Aceasta a doborat recordul stabilit anterior de sora ei mai mare, Emma.

O fetita s-a nascut in octombrie anul acesta, dintr-un embrion congelat in urma cu 27 de ani, relateaza BBC.

Embrionul a fost congelat in octombrie 1992 si a ramas asa pana in februarie 2020, cand Tina si Ben Gibson din Tennessee l-au adoptat. Se pare ca Molly Gibson a stabilit un nou record pentru cea mai indelungata perioada de congelare a unui embrion care a avut ca rezultat o nastere, doborand un record stabilit de sora ei mai mare, Emma.

Familia gibson s-a luptat ani in sir cu infertilitatea. In cele din urma au renuntat la speranta de a mai avea copii. Atunci, mama femeii a vazut o poveste despre adoptia embrionilor la o statie de stiri locala.

"Daca parintii mei nu ar fi vazut acest lucru la stiri, atunci nu am fi aici", a spus doamna Gibson.

Tina Gibson, in varsta de 29 de ani, este profesoara de scoala elementara iar sotul ei este analist de securitate cibernetica si are 36 de ani. Cei doi se luptau de 5 ani cu infertilitatea, inainte ca micuta Molly sa ajunga in viata lor.

Sursa foto: BBC.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in