Bebelusi

# carut gemeni #bebelusi #carucior bebelus

Va pregatiti sa deveniti parinti de gemeni? Carucioarele 3 in 1 va vor ajuta din toate punctele de vedere

Cei care asteapta un copil incearca sa se pregateasca din timp si sa achizitioneze tot ce au nevoie pentru a-i oferi celui mic tot ce e mai bun. Daca vei deveni in scurt timp parinte de gemeni, trebuie sa stii ca totul se va dubla. Un carucior gemeni 3 in 1 poate fi confortabil atat pentru copii cat si extrem de util pentru tine.

Importanta unui carucior dublu

Tot mai multi parinti aleg sa achizitioneze carucioare 3 in 1 pentru copii, tocmai pentru a-si usura munca. Toate modele 3 in 1 ofera mai multe beneficii, sunt formate din caruciorul propriu-zis dar au si landou si scoica auto. Practic, au cam toate cele necesare pentru transportul copilului in diferite etape ale dezvoltarii sale, astfel incat nu va fi necesar sa cautati altceva atunci cand va mai creste.

Daca landoul este folosit deobicei pana la varsta de 6 luni, scoica va va ajuta atunci cand doriti sa transportati copilul cu masina si mai ales atunci cand doriti sa il mutati fara a-l trezi din somn. Dupa ce micutul va creste si isi va mentine singur capul, veti putea folosi caruciorul pana acesta va merge in picioare si nu veti mai avea nevoie de mijloace de transport ajutatoare.

In plus, aceste carucioare 3 in 1 nu doar ca sunt confortabile pentru copii si de mare ajutor parintilor dar cele mai multe dintre acestea vin si cu o serie de accesorii utile pentru ambele parti.

Cum alegeti caruciorul 3 in 1 pentru gemeni?

Producatorii de carucioare 3 in 1 s-au gandit si la viitorii parinti de gemeni, asa ca pe piata veti gasi carucioare adaptate acestei nevoi, chiar daca vor fi putin mai greu de manevrat. In aceste carucioare, copiii pot fi asezati unul langa celalalt sau unul in spatele celuilalt. Diferenta dintre acestea tine doar de faptul ca modelul in care copii sunt asezati unul langa altul va fi ceva mai voluminoasa, mai lat, iar varianta in care cei mici sunt asezati unul in spatele celuilalt este mai lunga.

Atunci cand mergeti sa cumparati caruciorul 3 in 1 pentru gemeni, trebuie sa acordati atentie unor aspecte importante:

  • veti gasi doua modele de carucioare in care locurile sunt dispuse diferit. Aici nu sunt foarte multe caracteristici de discutat. Totul depinde doar de preferintele parinti ce vor tine cont doar de confort si de greutatea copiilor. Poate ca modelul care pozitioneaza copiii unul in spatele celuilat ar fi tentant pentru ca nu este atat de voluminos, insa va trebui sa aveti grija sa nu-i obisnuiti cu ideea locului fiecaruia si sa faceti plimbarile cu schimbarea lor, pentru ca cel care va sta in spate nu va avea o vizibilitate la fel de buna ca cel din fata;
  • ganditi-va foarte bine la utilizare. Este mai bine sa alegeti caruciorul pe care il puteti folosi pe o perioada mai indelungata, chiar daca este ceva mai scump. De obicei, aceste carucioare pentru gemeni sunt produse pentru a fi folosite pentru copii de la varsta de 6 luni.
  • fiti atenti si la siguranta. Caruciorul achizitionat trebuie sa fie sigur pentru copii, cu atat mai mult cu cat sunt doi si vor mai creste;
  • asigurati-va ca sistemul de prindere este unul functional, iar daca se poate optati pentru cel cu prindere in 5 puncte;
  • stabiliti si ce accesorii doriti sa aiba un carucior gemeni 3 in 1: manere reglabile, parasolare si plase impotriva tantarilor sau impotriva intemperiilor, dar si spatii pentru depozitare si huse adaptate vremii de afara;
  • nu toate carucioarele bune sau scumpe. Acestea nu treuie sa fie foarte usoare, deoarece de aici va rezulta ca nu sunt realizat din materiale de cea mai buna calitate. Totusi, alegeti un carucior care sa nu cantareasca mai mult de 15 kg cu tot cu accesoriile aferente.

Intra in posesia caruciorului 3 in 1 perfect

Cei de aici va pun la dispozitie o gama variata de modele de carucioare pentru copii de cea mai buna calitate. Fiti atenti la aspectele importante pe care le-ati stabilit inainte de a face achizitia si faceti o alegere care confortabila atat pentru copii cat si pentru dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului