Cresterea copilului

#vacanta copii #activitati copii #jocuri #copii

9 jocuri pentru vacanta copiilor

Urmeaza vacanta intersemestriala si poate ca nu ai timp sa-i duci pe cei mici la bunici. Poate vin ei in vizita sau poate plecati cu totii in vacanta. Indiferent de cum iti vei petrece vacanta, cu siguranta vei avea nevoie de cateva jocuri care sa intretina buna-dispozitie. Si daca pot fi si jocuri educative, cu atat mai bine, nu-i asa?

Jocuri ligvistice

Limbajul reprezinta un instrument extrem de important, ba chiar indispensabil, prin care cei mici pot intelege mai bine lumea care ii inconjoara. Datorita importantei pe care o are, acesta trebuie stimulat si perfectionat, inca de la varsta fragede. Cel mai eficient mod de a face acest lucru este sa alegi jocuri lingvistice pentru copii, cum ar fi cele de mai jos, disponibile pe Educlass.ro, cu preturi incepand de la 26 de lei. Practic, copiii vor invata sa identifice literele (in cazul celor mai mici), dar si sa formeze propozitii cu cuvintele date sau chiar povesti plecand de la acestea. Totul, intr-o forma atractiva si interactiva care te va provoca si pe tine, ca adult.

Jocuri matematice

Jocurile matematice au rol esential in stimularea abilitatilor logice ale celor mici, ajutandu-i sa faca diverse corelatii si analogii si, pregatindu-i, de fapt, pentru asimilarea unor cunostinte de baza pentru dezvoltarea lor. De exemplu, pentru cei mici jocurile BigJigs ii ajuta sa sorteze si sa faca operatii matematice simple, sa invete cifrele si semnele matematice intr-o maniera distractiva. Learning Kitds ofera variante simple si atractive pentru a invata unitatile de masura, in timp ce spionii de la Chuck&Chuckles accelereaza procesul de a invata cum sa faca operatii mental.

Jocuri de logica

Jucariile de logica reprezinta o modalitate minunata prin care copiii isi pot antrena mintea. De fapt, gandirea logica trebuie stimulata si imbunatatita la orice varsta, asa ca poti indemna la joaca intreaga familie! Perspicacitate, inteligenta, gandire rapida, rabdare, calm, putere de concentrare, atentie sporita, capacitatea de a realiza conexiuni - sunt doar cateva din beneficiile de care se vor bucura cei care incearca aceste jocuri. Puteti incepe cu niste puzzle-uri educative de la EduClass.ro, cum sunt cele de mai jos:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare