Cresterea copilului

# copil vacanta #jucarii copii #vacanta #vacanta de vara

Cum sa tii copilul ocupat in timpul vacantei

Copiii au in permanenta nevoie de activitati care sa-i mentina ocupati. Iar zilele de vacanta nu fac exceptie! Drumul lung, zilele petrecute la plaja sau serile petrecute in camera de hotel pot deveni rapid plictisitoare daca nu au parte de activitati care sa-i tina ocupati. In acest caz, jucariile sunt situatia salvatoare pentru orice parinte. Iata ce jucarii trebuie sa ai la tine pentru a tine copilul ocupat.

Forme magnetice pentru construit

Formele magnetice pentru construit sunt ideale pentru copiii cu varste incepand de la doi pana la peste 10 ani. Acestea nu terbuie sa-ti lipseasca din bagaj indiferent de destinatia aleasa. In plus, sunt ideale daca urmeaza sa calatoriti cu masina. In acest fel copilul nu se va plictisi si va avea ocazia sa se joace si sa construiasca orice isi doreste fara ca piesele sa cada la prima denivelare de asfalt. In plus, in cazul copiilor mici, aceste forme sunt ideale pentru a invata culorile, dar si sa recunoasca diverse forme geometrice.

Nu mergi la mare? Nisipul kinetic nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj!

Copiii adora nisipul. Iar daca nu mergi in vacanta la mare, unde acestia se pot juca in voi in nisipul de pe plaja, trebuie sa te asiguri ca ai la tine nisip kinetic. Astfel, copilul va sta mult timp jucandu-se si modeland forme speciale, dupa bunul plac. In plus, avantajul nisipului kinetic este ca nu se imprastie si nu lasa mizerie, fiind ideal atat pentru iesirile la picnic cat si pentru a se juca in camera de hotel.

Masina cu telecomanda si lumini

Masinile cu telecomanda sunt ideale pentru copiii cu varste mici. Daca acestea mai au si luminite, cu atat mai bine. Le va capta atentia minute in sir, timp in care tu te poti relaxa. Masina are numeroase functii precum: inainte, inapoi, viraj la stanga si la dreapta. Astfel, il poti invata sa faca diferenta intre stanga si dreapta si inainte si inapoi. In plus, jucaria este dotata cu leduri luminoase, colorate care se aprin in timpul miscarii, dar si muzica.

O alta functie ce le va capta atentia copiilor este faptul ca masina se poate ridica pe rotile din spate si se poate invarti la 360 de grade.

Tabla din lemn cu harta lumii, pentru colorat

Un copil pasionat de colorat va petrece mult timp jucandu-se cu aceasta tabla. Mai mult, in timp ce deseneaza va avea ocazia sa invete continentele lumii. Tabla din lemn pentru colorat vine insotita de 4 planse cu desene, o coala de hartie magnetica si opt creioane colorate. Asadar, nu vei fi nevoit sa achizitionezi instrumente de desen separat si nici nu va ocupa mult spatiu in bagaj.

Baloane cu apa

Copiii care-si petrec vacantele la tara, la bunici, se pot distra in voie cu ajutorul baloanelor cu apa. In plus, parintii pot intra si ei in jocul copiilor, aducandu-si aminte de momentele in care au fost si ei copii. Aceasta activitate distractiva va va ajuta sa va conectati si sa petreceti timp de calitate impreuna.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului