Cresterea copilului

# incaltaminte baieti #incaltaminte fete #incaltaminte

Incaltaminte de iarna pentru fete si baieti

Luna decembrie si cea mai frumoasa perioada a anului se apropie cu pasi repezi. Fie ca vorbim de Craciun sau Revelion, ne asteapta mai mult timp liber, petrecut alaturi de cei dragi. Parintii responsabili stiu ca in fiecare anotimp trebuie sa cumpere pentru cei mici imbracaminte si incaltaminte adecvata.

Sezonul rece este aproape, iar vremea rece ne poate lua oricand prin surprindere, motiv pentru care avem nevoie urgent sa ne facem o lista cu perechile de pantofi de care cei mici au nevoie.

Cand vine anotimpul rece, preocuparea principala a parintilor este ca micutii lor sa aiba incaltaminte calduroasa. In magazinele locale precum si in cele din mediul online, gasiti toata gama de incaltaminte fete si baieti de iarna, in functie de nevoile copiilor: de la ghetute elegante pentru fetite si ghete trendy pentru baieti, la cizme si après ski-uri calduroase pentru zilele cu zapada.

Si pentru ca, mai ales domnilor, li se pare o tortura sa mearga la cumparaturi, nu excludeti din ecuatie varianta de a achizitiona incaltaminte online. Cel mai mare beneficiu al cumparaturilor online, mai ales in acest sezon, este economisirea timpului. Timpul pe care l-ati fi petrecut de obicei in aglomeratie, enervandu-va in centrele comerciale, il puteti petrece in acest an alaturi de cei dragi.

Cea mai frumoasa perioada din an pentru copii, iarna vine cu o multime de bucurii, cu zapada distractiva, cu sporturile acestui anotimp care determina pe cei mici sa iubeasca statul afara in aer liber. Raceala, temperatura sau guturaiul pot deveni niste lucruri de care parintii sa nu isi faca griji daca parintii stiu din timp sa ii echipeze cu ghete pe baieteii sau fetitele lor, produse de calitate superioara, din materiale din piele naturala si din blanita, extrem de calduroase, care nu lasa apa sa patrunda in interior.

Parintii stiu cat de greu este atunci cand trebuie sa achizitioneze incaltaminte pentru cei mici deoarece acestia sunt plini de energie, nu stau locului, si procesul de cumparare devine foarte greoi. In aceste situatii, shoppingul online reprezinta o varianta mai buna, deoarece economisesti timp si ai si o gama destul de vasta de unde poti alege. Ghetele de iarna din piele naturala pentru baieti sau sunt cea mai buna optiune pentru parintii dornici ca cei mic sa stea in siguranta afara, in mijlocul zapezii, chiar si cand temperaturile sunt destul de scazute.

Desi atunci cand se merge la magazine la mall este foarte usor sa alegi o pereche de incaltaminte, avandu-l pec el mic cu tine, in momentul in care te decizi sa faci shopping de incaltaminte online trebuie sa ai in vedere cateva aspecte: incaltamintea pentru copiii de 2 ani trebuie sa fie flexibila si moale, ca sa ii ajute pe cei mici in pastrarea echilibrului pe timp de iarna, cand mersul e mai dificil; marimea perechii de incaltaminte trebuie sa fie potrivita, sa nu-i stranga, dar nici sa fie prea larga; trebuie sa ne ferim sa cumparam incaltaminte cu sireturi, la varsta de 2 ani sau 3 ani, e cam slaba sansa sa se poata incheia singuri, asadar o solutie potrivita este scaiul; piciorusele celor mici cresc destul de repede, deci este posibil sa aveti nevoie si de o a doua pereche in acelasi sezon.

Mai multe detalii gasesti aici: https://www.bambinii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului