Cresterea copilului

#SalaPolivalenta #nounascut #discounts #seminariigratuite #TargMamisiBebelusi #Evenimentecopii #Targcopii #TargBABYEXPO #BABYEXPO2019 #antreprenori #handmade #gravide

Incepe BABY EXPO - Cel mai Cool eveniment dedicat parintilor si gravidelor

Esti Mamica sau te pregatesti sa devii? Iti doresti tot ce e mai bun pentru Copilul tau? Atunci BABY EXPO este destinatia ta! Aici gasesti produse in voga, menite sa-ti usureze viata de parinte si sa-i ofere confort copilului tau.

Cadourile Primaverii pentru intreaga familie, la BABY EXPO!

- Clubul Gravidutelor Baby Stem - locul unde Tu, viitoare mamica esti intampinata cu cadouri si participi la Tombola Gravidutelor!

- Discount-uri cuprinse intre 10% si 60% la produsele preferate.

- Cursuri gratuite de pregatire pentru ingrijirea, alaptarea, siguranta si somnul bebelusului, cat si despre nutritia gravidei.

- Inghetata de la Fix cu Thermomix - pe toata durata expozitiei, la 11:00 si 15:00 FIX, facem cinste cu o inghetata naturala din fructe.

- Masaj gratuit pentru Gravide si Mamici - te bucuri de un masaj relaxant si cadouri surpriza.

- Locul de Joaca Wonderland - orice pitic cu varsta intre 1 si 10 ani va gasi la noi distractia potrivita. Avem jocuri de creatie si indemanare, puzzle-uri, masute lego, castel gonflabil, desene de colorat, baloane si multe jucarii pe care te invitam sa le descoperi impreuna cu cel mic.

- Atelierul de joaca “Do a Dot” - ne vom relaxa, vom lega prietenii si vom realiza activitati educative, dar si distractive cu ajutorul cariocilor Dot Markers.

- Hai cu mic cu mare sa MODELAM BALOANE - Zilnic, intre orele 11:00-13:00, copii si parintii invata cum sa faca cele mai dragute animalute, din baloane cilindrice si multa imaginatie.

- Lolliboni taramul magiei - dulciuri si jucarii cu bomboane cu personajele preferate ale copiilor: Hello Kitty, Tom & Jerry, Scooby Doo, Looney Tunes, Justice League, Masha & The Bear, Unicorn, Smiley Faces.

- Drive Test pentru Tatici si Mamici organizat de Ford /Neste Automotive - vino sa testezi modelul preferat: Ford Focus, Ford EcoSport, Ford Kuga, Ford Mondeo. Poti descoperi cela mai noi tehnologii care te ajuta sa ai grija de siguranta ta si a copiilor, in orice calatorie.

- Spatiu de Alaptare Medela - intr-un cadru discret, curat si prietenos, ai posibilitatea sa alaptezi bebelusul.

- Pufies este alaturi de tine si de micutul tau - te asteapta cu mostre gratuite, baloane si o zona dedicata unde ne antrenam la schimbat scutecele. Vino si tu impreuna cu minunea ta!

- Studio Foto pentru Gravidute - beneficiezi de fotografii gratuite realizate de un fotograf profesionist.

Printre Noutatile de la BABY EXPO:

- Doona, cel mai inteligent Scaun Auto care se transforma printr-o simpla apasare de buton, in carucior.

- Cel mai mare producator de incaltaminte pentru copii din Brazilia - prezinta colectia Bibi Shoes primavara-vara 2019.

- Medela Freestyle cea mai mica si mai performanta pompa electrica dubla pentru san, bifazica, bazata pe cercetare dovedita clinic.

- Nosiboo, primul aspirator nazal realizat la recomandarea medicilor ORL-isti a ajuns si in Romania.

- Revolutionarul scaun auto Sirona S cu tehnologie Sensor Safe care transforma experienta calatoriei cu bebelusul intr-una lipsita de griji.

- Liki, tricicleta cu cea mai compacta pliere din lume.

- Cel mai indragit brand american de haine pentru cei mici Carter’s - brandul care a inventat body-urile cu umeri elastici.

- Scaun auto rotativ i-Spin 360, de la Joie.

- Maimutica pentru dintisori - cel mai bun prieten al copilului tau.

- Smarty, inaltatorul prietenos pentru scaun - pe care il pot lua peste tot: la bunici, in calatorii, la restaurant.

- Hainutele din bumbac 100%, colorate si haioase, fabricate in Romania!

- Caruciorul Graco Avant, cel mai nou, mai stilat si mai performant carucior de la brandul American iubit de milioane de parinti.

- MyHummy, ursuletul adorat de orice bebelus - Senzorul de somn al ursuletilor detecteaza cele mai fine miscari ale copilului si declanseaza sunete speciale. Prin conectarea la aplicatia gratuita myHummy, ursuletii pot fi controlati de la distanta.

- Pachete speciale de nastere.

Branduri Creative / Proiecte Romanesti

BABY EXPO, sustine si promoveaza tinerii Antreprenori, care cred in visul lor si care mesteresc produse inovatoare, facute cu atentie la detalii si mult suflet. Vino si tu sa le cunosti povestea, sa testezi si sa cumperi produse ce nu pot fi gasite in marile magazine.

Tombola BABY EXPO

La Tombola BABY EXPO poti castiga super premii oferite de Erfi : cel mai inteligent Scaun Auto care se transforma printr-o simpla apasare de buton, in carucior, Audio Monitor Digital Motorola MBP160, Scaun auto Junior Maxi - Midnight Black, jucarii cu rotile destinate micilor exploratori.

  • LOCATIE: Sala Polivalenta, Bucuresti
  • PROGRAM: 16-17-18-19 Mai 2019, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la 16:00
  • TARIF: 15 Lei/bilet, gratuit pentru copii
  • PARCARE VIZITATORI: GRATUIT

Te asteptam cu zambete si voie buna, de Joi 16 Mai, pana Duminica 19 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Detalii pe www.babyexpo.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului