3 aplicatii utile pentru cresterea bebelusilor

Cresterea copilului

#bebelusi #aplicatii #aplicatii mobile #ingrijire bebelus #crestere bebelus

3 aplicatii utile pentru cresterea bebelusilor

Cresterea unui copil nu este deloc usoara, desi exista numeroase carti si articole pe care ar poti sa le citesti inainte de a decide ce este mai bun pentru bebelusul tau. Nu ai niciodata suficient de mult timp sa fii informata in legatura cu toate noile teorii ale medicilor pediatri sau cu ultimele descoperiri in nutritie.

Din fericire, iti poti usura munca de cercetare apeland la minunile tehnologiei de ultima ora. Urmatoarele aplicatii utile pentru cresterea bebelusilor iti ofera toate ponturile de care ai nevoie pentru a fi o mama care se descurca in orice situatie.

Ready, set, baby!

Aceasta este o aplicatie de tip ebook care cuprinde texte, fotografii, tururi interactive si videoclipuri cu tutoriale din care vei putea invata cum sa-ti hranesti copilul, cum sa-l adormi, cum sa ii asezi scaunul de masina si multe altele. Tutorialele sunt realizate de parinti cu experienta, aceasta fiind o resursa grozava pentru orice proaspata mamica.

Aplicatia este disponibila momentan doar pentru sistemele iOS si o poti achizitiona de pe iTunes la pretul de 9,99$.

Eat Sleep: Simple Baby Tracking

Aceasta aplicatie te va ajuta sa urmaresti cat mananca si doarme copilul tau si ce cantitate elimina din cat consuma, asa ca ii vei putea tine sub observatie masa corporala si evolutia fizica, in functie de alimentatie si de intervalele de timp la care doarme.

Eat Sleep: Simple Baby Tracking este o aplicatie gratuita disponibila in Apple Store. Daca esti utilizatoare de Android, Feed Baby este similara acesteia si o poti descarca fara investitie din Google Play.

iVaccine

Renunta la multitudinea de carnetele si agende in care iti notezi vizitele la medic ale bebelusului tau. Aceasta aplicatie nu doar ca iti ofera posibilitatea sa programezi cronologic vaccinurile celui mic, dar are si o functie care iti va aminti ca trebuie sa vizitezi medicul. In plus, ofera informatii utile despre toate medicamentele de imunizare pe care i le poti administra copilului tau.

Este disponibila gratuit atat pentru smartphone-urile cu sistem iOS, cat si pentru Android si se poate achizitiona de pe iTunes sau din Play Store Google.



Sursa foto: femside.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare