Cresterea copilului

#accesorii #loc #vestimentatie #fotograf #fotografii #fotografii de familie

4 ponturi pentru a obtine cele mai frumoase fotografii de familie

Ai vrea ca momentele fericite petrecute alaturi de familia ta nu se piarda vreodata, insa uneori memoria iti poate juca feste. Pentru a-ti reaminti nazbatiile copiilor, vacantele la mare ori plimbarile in parc poti imortaliza toate aceste momente in fotografii de colectie. Astfel, vei reusi sa pretuiesti fotografiile de familie pentru tot restul vietii. Iata cateva ponturi pentru a obtine poze perfecte!

1 Gaseste fotograful potrivit

Pentru ca momentele frumoase - de la nasterea copilului pana la casatoria acestuia - sa ramana vii prin intermediul fotografiilor, este important sa apelezi la ajutorul un fotograf profesionist. De obicei, fotografii sunt specializati pe un anumit tip de fotografie.

Astfel, unii sunt foarte buni la realizarea pozelor de grup, altii se pricep de minune la fotografiile-portret. Prin urmare, pentru a fi sigur ca pozele de familie vor iesi asa cum iti doresti, verifica portofoliile fotografilor si alege-l pe cel care are cele mai reusite poze care se potrivesc cu ceea ce iti doresti tu.

2 Alege locul potrivit

Nu lasa fotograful sa aleaga locul in care vei realiza sedinta foto alaturi de copiii tai, ci gandeste-te la un loc care, peste ani, sa iti aminteasca de momente frumoase petrecute in compania celor dragi. Bineinteles, in cazul fotografiilor realizate in mijlocul naturii, un rol important il joaca lumina. Asadar, pentru a fi sigur ca rezultatul final va fi pe placul tau, este indicat sa mergi impreuna cu fotograful sa vezi locul, inainte de sedinta foto.

3 Impartaseste viziunea ta cu fotograful

Pentru ca fotografiile sa fie reusite, este important sa discuti cu fotograful inainte, pentru a-i vorbi despre modul in care iti doresti sa arate pozele de familie. Foloseste-te de fotografiile din portofoiliul sau pentru a-i arata cum ti-ar placea si cum nu ti-ar placea sa arate pozele pe care urmeaza sa le faca.

4 Acorda o atentie deosebita vestimentatiei

Hainele joaca un rol important in obtinerea unor fotografii de familie reusite. Astfel, pentru ca efectul vizual sa fie unul placut, este important ca vestimentatia sa fie aleasa in mod corespunzator. Pentru a transmite energia si bucuria din sanul familiei, sunt recoamndate hainele colorate, in nuante complementare. De asemenea, accesoriile sunt necesare pentru a inveseli fotografiile. Cerceii, bratarile ori esarfele pot face diferenta.

Sursa foto: tipsforphotographers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului