Cresterea copilului

#proiect pentru tatici # 4dads #tatici

4dads - un proiect inedit dedicat doar tatilor

Patru tati au pornit un proiect curajos prin care isi propun sa poarte discutii reale despre viata de parinte. Daca blogurile si site-urile pentru mamici au un avant urias, acest proiect este dedicat exclusiv taticilor de pitici.

Proiectul #4dads porneste la drum oficial, o data cu lansarea primului video din seria "4dads talks".

Proiectul s-a nascut din ideea lui Daniel Osmanovici, caruia i s-au alaturat Cezar Ionascu, Dan Cruceru si Alex Zamfir. Fiecare dintre ei tata de unu sau mai multi copii, fiecare dintre ei foarte diferit de ceilalti, dar cu totii uniti de dorinta de a-si impartasi experientele de tata si de incercarea de a fi zi de zi tati mai buni pentru copiii lor.

Proiectul porneste cu o serie de discutii inregistrate si difuzate in mediul online, dar echipa proiectului are ca obiectiv iesirea cat mai rapida in offline, respectiv la intalniri fata in fata cu parintii in cadrul diferitelor conferinte, seminarii sau evenimente corporate.

"Totul a inceput in mintea mea in octombrie 2016, intr-o vizita la Paris, la o mare conferinta a bloggerilor de parenting din Europa. Acolo am dat peste un blogger englez care mi-a povestit despre comunitatea tatilor din UK. Nu stiu de ce a durat atat sa pornesc acest proiect, dar simt ca este unul potrivit nu doar pentru noi, ci pentru intreaga piata de parenting din Romania" a declarat Daniel Osmanovici.

Cei patru tati isi propun sa aduca pe scenele pe care se vor urca discutii reale despre ce inseamna sa fii parinte. Cu lucrurile frumoase, dar si cu cele foarte grele. Cu sentimentele ce trebuie traite pentru a fi intelese, dar si cu nervii care pot fi intinsi la cel mai inalt nivel de catre copil. Cu amintirile frumoase din copilarie, dar si cu traumele cu care fiecare dintre cei patru tati vine de acolo. Pe scurt, baietii isi doresc sa povesteasca asa cum nu a mai facut-o nimeni pana acum: sincer, relaxat, real, fara poleiala, fara teama. Ei considera ca din astfel de discutii toti vor avea de castigat, caci este mult mai usor cand realizezi ca, in realitate, toata lumea se confrunta cam cu aceleasi situatii in viata de parinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare