Cresterea copilului

#vedete #sarcina #kate hudson #haine #reese witherspoon #fergie #claire danes #haine gravide

5 "burtici" celebre etalate pe covorul rosu

Vedetele de la Hollywood stralucesc pe covorul rosu de fiecare data, iar faptul ca sunt insarcinate le aduce un plus de splendoare in ochii privitorilor de pretutindeni. Cu burtica la vedere, in rochii de mii de euro, create special pentru sarcina lor de catre designeri celebri, starurile pozeaza nonsalant cu aceeasi frumusete si eleganta ca inainte sa fie insarcinate. Iata 5 "burtici" celebre etalate cu mandrie pe covorul rosu!

1 Reese Witherspoon, Dineul Corespondentilor de la Casa Alba, 2012

Pur si simplu radianta in aceasta rochie simpla, in stil usor retro, creatie Monique Lhuillier, accesorizata cu cercei blue ivoar, viitoarea mamica Reese Witherspoon a atras toate privirile in aprilie anul trecut cu ocazia Dineului Corespondentilor de la Casa Alba.

2 Jenna Dewan Tatum, Premiile Oscar, 2013

Iata ce mamica sexy! Cu un decolteu adanc si o burtica perfecta, sotia lui Channing Tatum, actrita Jenna Dewan Tatum, a fost una dintre petele de culoare de la ceremonia decernarii Premiilor Oscar de anul acesta. Imbracata intr-o rochie neagra de dantela, Jenna a intors capul tuturor barbatilor. Urmeaza sa nasca in curand in Marea Britanie, acolo unde sotul sau filmeaza in aceasta perioada.

3 Fergie, Kid's Choice Awards, 2013

Fergie stie sa faca spectacol si in afara scenei. Prezenta anul acesta la Kid's Choice Awards, frumoasa vedeta si-a etalat cu mandrie burtica intr-o rochie mulata si extrem de colorata inspirata din adancul oceanelor, creatie Mary Katrantzou. Fergie asteapta primul sau copil impreuna cu sotul sau, Josh Duhamel.

4 Claire Danes, Premiile Emmy, 2012

Cu adevarat o pata de culoare de la Premiile Emmy de anul trecut, actrita Claire Danes a stralucit intr-o rochie galben-stralucitoare marca Lanvin. Intre timp, starul din Homeland a dat nastere primului sau copil, un baietel pe nume Cyrus Dancy, facandu-l nespus de fericit pe tatal acestuia, actorul Hugh Dancy.

5 Kate Hudson, Gala Costumelor Muzeului Metropolitan, 2011

Cu siguranta stie sa-si puna in valoare burtica si se simte sexy in postura de mamica. In urma cu doi ani, Kate Hudson a stralucit la propriu intr-o rochie aurie, creatie Stella McCartney, pantofi Casadei si bijuterii Fred Leighton. Iata cat de frumoasa poate fi o gravida celebra!


Sursa foto: ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului