Cresterea copilului

#tobe #instrumente muzicale #pian #vioara #chitara #trompeta

5 instrumente muzicale pe care copilul tau le poate invata usor

Copilul tau este foarte activ si dornic sa invete cat mai multe lucruri noi? Inscrie-l la un curs de muzica, unde sa invete sa cante la un instrument muzical. In acest fel isi va folosi energia intr-un mod util si isi va dezvolta si creativitatea. Descopera care sunt preferintele sale muzicale si lasa-l sa exploreze aceasta lume minunata, unde si-ar putea depista si un talent ascuns!

Iata ce instrumente muzicale pot fi invatate usor la varste fragede si sunt foarte populare in unitatile care ofera cursuri de acest tip.

1 Vioara

La vioara se poate canta individual sau in grup, in functie de veleitatile copilului tau. Viorile se gasesc in diverse forme si marimi, ceea ce permite folosirea lor de catre copiii de toate varstele.

In plus, vioara este un instrument muzical relativ mic, ce poate fi transportat si folosit cu usurinta de copii.

2 Pian

Pianul este un instrument muzical care poate fi folosit solo, ca acompaniament sau ca parte a unei orchestre. Nu este portabil si are si un pret foarte mare, nefiind accesibil tuturor. In cazul in care copilul tau este atras de acest instrument, ii poti achizitiona o pianina sau o clapa electronica, care sunt mult mai accesibile ca pret.

3 Tobe

Daca ai un copil foarte activ, il poti inscrie la un curs de tobe sau ii poti achizitiona pentru acasa un astfel de set de instrumente muzicale. Copilul tau se va distra foarte mult si va putea participa la numeroase evenimente alaturi de colegii de curs.

Tobele nu sunt intotdeauna o alegere foarte buna pentru domiciliu, deoarece produc mult zgomot. In plus, au un pret piperat si sunt mai greu de transportat.

4 Trompeta

Trompeta este un instrument din familia alamurilor, cu un sunet distinct. Este des intalnita in numeroase stiluri muzicale, de la clasic si jazz, pana la militar si latino. Pentru acest instrument, copilul tau trebuie sa fie capabil sa sufle bine in el, lucru care poate fi mai greu la inceput.

5 Chitara

Chitara este unul dintre cele mai populare instrumente muzicale ale culturii pop si o atractie pentru foarte multi copii. La inceput, lectiile de chitara pot fi dificile pentru copii, insa pe parcurs se pot obisnui si se vor indragosti de acest instrument.

Chitarele se gasesc atat in versiunea acustica, cat si in cea electrica, insa pentru un incepator sunt recomandate cele acustice, care nu necesita amplificatoare, cabluri sau pedale.


Sursa foto: //www.youniversityofmusicandarts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Top
Top