Cresterea copilului

#Baby care #ingrijire bebelusi #himalaya

5 motive pentru care sa alegi gama Baby Care de la Himalaya

Grija pentru bebe incepe adesea din momentul in care acesta este doar un plan frumos. De aceea cele mai multe cupluri aleg sa-si schimbe stilul de viata inca din clipa in care se decid sa devina parinti – opteaza pentru o alimentatie cat mai naturala, renunta la obiceiurile nesanatoase, fac mai multa miscare, sunt mai interesate de raftul de carti pentru sanatate.

Chiar din acest stadiu timpuriu aflam ca bebe e vulnerabil la tot ce se intampla in jurul sau - cand inca e in burtica mamei, dar in special la contactul cu o lume cu totul noua. Are nevoi speciale, comunica si se hraneste altfel, percepe lumea intr-un mod cu totul diferit de al nostru. Diferentele de finete intre cei mici si adulti, insa, merg chiar mai departe decat atat si reprezinta o provocare pentru producatorii de produse cosmetice pentru copii. Gasirea echilibrului perfect intre eficienta si siguranta nu poate fi decat rezultatul a decenii de cercetare si selectare drastica a ingredientelor si formulei fiecarui produs.

Cu o echipa de cercetare alcatuita din medici, biochimisti si farmacisti si bazandu-se pe intelepciunea medicinei ayurvedice, Himalaya Wellness a reusit sa faca exact asta: sa creeze o gama de cosmetice pentru copii cu ingrediente naturale din plante, in formule inovatoare, ce respecta toate standardele de calitate si de siguranta. Fiecare produs din gama Baby Care este rezultatul unei munci enorme, depuse cu dedicare si pasiune pe parcursul a zeci de ani.

De ce sa alegi gama Baby Care de la Himalaya

Formule ayurvedice, cu ingrediente active 100% naturale...

Formulele produselor din gama Baby Care sunt inspirate din invataturile medicinei ayurvedice privind grija pentru sanatatea pielii si apoi perfectionate si testate in laboratoare moderne de catre echipele de cercetare. Toate produsele din gama pentru copii de la Himalaya contin ingrediente active 100% naturale din plante, cu actiune blanda de curatare, ingrijire si vindecare.

Produse conforme standardelor industriei farmaceutice...

Toate produsele cosmetice pentru copii din gama Baby Care respecta cele mai stricte reglementari privind siguranta produselor de ingrijire pentru copii si sunt conforme cu standardele riguroase ale industriei farmaceutice.

Fara substante chimice daunatoare...

Cosmeticele pentru copii de la Himalaya nu contin parabeni, SLS/SLES, ftalati, uleiuri minerale, lanolina sau coloranti sintetici ce ar putea agresa pielea delicata a celor mici.

Formule hipoalergenice, create special pentru copii...

Pielea inca insuficient dezvoltata a copiilor este predispusa la alergii. Produsele cosmetice din gama Baby Care de la Himalaya au formule hipoalergenice, testate clinic.

Gama completa pentru ingrijire si stare de bine...

Gama Baby Care de la Himalaya contine toate produsele necesare ingrijirii si protejarii pielii sensibile a celor mici:

  • Pentru baita: Sampon delicat pentru copii cu Naut si Trandafir japonez, in formula „fara lacrimi”, si Gel de dus pentru copii cu Naut si Fasole Mung, cu aceeasi formula „fara lacrimi”, pentru baita celor mici din cap pana in picioare.
  • Pentru masaj si hidratarea pielii intregului corp: Ulei de corp pentru copii si Lotiune pentru copii cu Ulei de Masline si Ulei de Migdale pentru hidratarea si calmarea pielii.
  • Pentru curatarea si ingrijirea pielii peste zi: Sapun hidratant pentru copii, formula fara parabeni, grasimi animale sau coloranti sintetici.
  • Pentru hidratarea pielii uscate de pe obrajori, frunte, nas, genunchi, coate: Crema pentru copii cu Ulei de Masline si Nalba Indiana cu textura usoara, pentru utilizare zilnica.
  • Pentru prevenirea si calmarea iritatiilor pielii: Crema antiiritatii scutec cu Vitex de China, Aloe vera si Ulei de Migdale si Pudra pentru copii ce mentine pielea uscata, neteda si catifelata.

Despre gama de cosmetice Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetarii timp de mai multi ani si fiecare planta utilizata este atent selectionata, studiata si testata individual pentru eficacitate. Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alcatuit din peste 200 de specialisti – medici, biochimisti, farmacisti. Gama de cosmetice Himalaya contine produse cu ingrediente active 100% naturale din plante, rezultate ale imbinarii dintre principiile ayurvedice si tehnologia avansata. Himalaya a descoperit si a introdus in domeniul cosmetic plante cu proprietati benefice inedite din flora himalayana, foarte putin cunoscute in Europa, pentru a desavarsi cele 4 categorii distincte ale gamei de ingrijire personala: ingrijirea parului (sampoane, balsamuri, masti, tratamente), ingrijirea fetei (masti, exfoliante, creme, demachiante, lotiuni tonice), ingrijirea corpului (creme, sapunuri, lotiuni), igiena orala (paste de dinti) si, bineinteles, o categorie distincta si speciala: ingrijire naturala pentru copii.

Produsele din gama Baby Care sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului