Cresterea copilului

# cadita copii #cadita

Afla tot ce trebuie sa stii despre alegerea caditei si ce optiuni se regasesc la Nichiduta.ro

Inainte de a naste lumea iti va spune tot felul de sfaturi si iti va povesti din experientele proprii. Pana la urma tot decizia ta va conta, dupa o informare completa despre fiecare subiect ce vizeaza copilul. Pentru cadita vei auzi la fel de multe sfaturi, despre nevoia ca aceasta sa nu fie realizata din plastic toxic, colorata cu produse toxice si nerecomandate celor mici. Vei descoperi ca sunt numeroase forme, culori si dimensiuni. Deci, ce si cum alegi?

Cadita si brandurile disponibile

Pe aceasta nisa sunt numerosi producatori, care se intrec in oferte. Vei descoperi ca mamicile au in general preferinte legate de brand, tinand cont si de alte produse pe care le-au testat. Unele spun: “cadita noastra este de la Little Mom si este cea mai buna”. Optiuni sunt de la Moni, Brevi si multe altele. Poti alege in functie de preferinta producatorului in masura in care stii produse semnate de acestia.

O alta maniera de departajare se refera la forma. Cele de generatie moderna sunt anatomice si permit o imbaiere mai practica. Li se pot atasa si un suport din plastic, care sa mentina copilul intr-un unghi bun, pana cand acesta invata sa stea in sezut. Va oferi confort, pentru ca este realizata tinand cont de forma corpului.

De asemenea, design-ul este atractiv pentru unii. Exista modele si culori ce vizeaza preferinte potrivite pentru baieti sau fete. Asta in cazul in care nu se doreste ceva unisex, intrucat nu se cunoaste prea sigur sexul copilului sau din simplul motiv ca se doresc evitari de stereotipuri.

Cadita cu sau fara suport

Cred unii, cadita cu dop de scurgere, care sa nu mai fie nevoie a fi manipulata – asezata pe suprafate mai inalte, in camera unde temperatura ambientala este potrivita, din camera in baie etc. – este o optiune mai buna. Parerile sunt impartite de fapt, intrucat o idee practica de genul caditelor cu suport metalic inlocuieste efortul de a sta aplecat pe durata baitei.

Suportul metalic poate fi achizitionat si separat, dupa cum se regaseste si in cadrul magazinului Nichiduta.ro. Este ideal pentru primele luni din viata celui mic, cand inca isi formeaza preferintele la baita, cat nu poate sa stea in sezut, iar adultul trebuie sa il tina cu o mana si cu o alta sa il spele. Suportul de acest gen permite ca baia copilului sa se desfasoare la o inaltime corespunzatoare, variabila, insa in medie de 90 cm. Se poate plia si depozita foarte rapid si practic.

Detalii, detalii

Nu iti spune nimeni despre detalii insa in fapt acestea isi arata utilitatea in mod practic. Spre exemplu o margine groasa, cat sa poata fi manipulate corespunzator este necesar. Ai grija sa fie si finisata, pentru a nu risca orice tip de accidentare. Dimensiunea generoasa iti permite ca o cadita sa iti fie folositoare si pe mai tarziu, nu doar in primele luni din viata celui mic.

Daca esti o fire perfectionista, te va interesa se pare ca o cadita sa aiba inclus si un termometru, pentru un control total fata de temperatura corecta a apei folosita.

Pentru optiuni variate si calitative, magazinul online nichiduta.ro este ofertant.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului