Cresterea copilului

#copil #gradinite.com #gradinita

Alege gradinita ideala la Salonul Gradinitelor!

Prichindelul tau se apropie cu pasi repezi de o noua etapa din viata lui: gradinita. Abia astepti sa il auzi spunand primele poezii sau sa il vezi cum se joaca cu noii lui prieteni. Totul incepe insa cu cea mai importanta decizie dintre toate: alegerea gradinitei. Pentru a raspunde cerintelor tale, Sala Polivalenta se transforma in Salonul Gradinitelor.

In perioada 24-27 Septembrie, la Sala Polivalenta, in cadrul BABY EXPO editia 23 de Toamna, se desfasoara cea de-a II-a editie a Salonului Gradinitelor. Evenimentul isi asuma o misiune informational-educativa, prin prezentarea ofertelor educationale ale gradinitelor particulare din Bucuresti.

La editia precedenta a Salonului Gradinitelor din luna mai au participat 23 de gradinite particulare din Bucuresti, acesta fiind vizitat timp de 4 zile de peste 9.800 de parinti.

"Consideram ca am facut institutia cunoscuta pentru un segment de piata care urmeaza intr-un timp de la mediu spre scurt sa apeleze la serviciile unei astfel de institutii. De asemenea, cu ajutorul promovarii din perioada targului, speram sa incheiem cateva contracte chiar pentru anul scolar ce urmeaza sa inceapa in septembrie”. (Gradinita Sf. Andrei, mai 2009)

Gradinite.com iti aduce premii surpriza!

In calitate de organizator, Gradinite.com va avea propriul stand unde vor avea loc activitati amuzante pentru copii si actiuni de informare a parintilor. Parintii care vor vizita standul Gradinite.com vor primi un cod pe care il vor folosi accesand pagina gradinite.com/babyexpo/. Fiecare cod aduce vizitatorilor un premiu surpriza.

Organizatorii asteapta parintii la Salonul Gradinitelor din cadrul BABY EXPO, de Joi, 24 Septembrie pana Duminica, 27 Septembrie, zilnic intre orele 10.00 şi 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, www.121.ro, www.cautabona.ro, www.mamici.flu.ro, Sapte Seri si Zurli Events.
Sponsori: Store4Kids şi Hollywood Multiplex

Gradinite.com este un portal de informare si indrumare, lansat in 2004, gandit ca sprijin pentru parintii ce doresc ca toate informatiile utile pentru copilul lor sa fie gasite intr-un singur loc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului