Cresterea copilului

#leagan bebelusi # balansoar bebelus #leagan #all4baby.ro

(P) Alege leaganul cel mai bun pentru bebelusul tau

Deoarece micutul tau isi petrece o mare parte din timp in leagan, mai ales in primele luni de viata, calitatea si confortul leaganului pot influenta in mod semnificativ starea de spirit a bebelusului. Alege leaganul cel mai bun pentru bebelusul tau pe All4Baby.ro.
 

Leagan Fisher Price Swing 'n Rocker 3 in 1


Leaganul Fisher Price Swing 'n Rocker 3 in 1 ofera 3 functii: balansoar, sezlong si scaun. Combinatia celor trei functii asigura folosirea pe timp indelungat a leaganului Fisher Price, pana cand copilul atinge o greutate de 18 kg.

Cu 2 viteze de leganare reglabile digital si 5 melodii linistitoare cu volum reglabil, Fisher Price Swing 'n Rocker 3 in 1 este un leagan de calitate, ideal drept cadou reusit ce poate fi folosit mai bine de 2 ani in diferite moduri.

Leaganul se poate transforma si in fotoliu pentru hranirea bebelusului, cu o bara de fixare ce opreste balansarea, iar acest produs de calitate, oferit de un brand cunoscut, este disponibil in magazinul All4Baby.ro la un pret de 710 lei cu garantie de 12 luni.
 

Leagan Fisher Price Love u Zoo Space Saver


O alta alegere buna pentru orice bebelus este leaganul 2 in 1 Fisher Price Love u Zoo Space Saver ce ofera 5 viteze de leganare reglabile digital, melodii linistitoare si o centura cu prindere in 5 puncte.

Usor si compact, leaganul Fisher Price este recomandat pentru bebelusi pana la 9 kg si are un pret de 499 lei pe All4Baby.ro, alaturi de alte leagane si balansoare.


 

Balansoar Hauck Bungee Deluxe


Balansoar ce poate fi folosit de bebelusi incepand chiar din prima zi de nastere, Hauck Bungee Deluxe include un ham de siguranta si un spatar reglabil, alaturi de 3 jucarii si un maner special. Este disponibil in magazinul online All4Baby.ro la un pret de 355 lei.



Magazinul online All4Baby.ro ofera tot ce ai nevoie pentru ingrijirea micutului tau, de la jucarii si scaune de masa pana la suzete si cosmetice BIO pentru bebelusi, produse ce pot fi comandate usor online la costuri de transport reduse si sunt livrate rapid la domiciliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului