Cresterea copilului

#carucioare pentru copii #carucior copii #carucioare copii #carucior bebelus #nichiduta.ro #bebelus #carucior

Alegerea caruciorului pentru siguranta bebelusului

Un carucior pentru bebelusi trebuie sa fie ales pentru a indeplini conditiile de siguranta pentru copilului tau, nu doar in functie de aspectul accesoriului sau in functie de tendinte. Atunci cand alegi caruciorul pentru bebelus  trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte care sa indeplineasca toate cerintele de comoditate si siguranta ale puiului tau, asa ca acorda foarte mare atentie acestui aspect.


Din fericire, pe piata se gaseste o varietate foarte mare de carucioare (carucioare copii), mai atragatoare si mai complexe, producatorii si comerciantii oferind astfel parintilor ocazia de a face cea mai buna alegere pentru micuti.


Nichiduta.ro vine in ajutorul parintilor cu o serie de sfaturi pentru parintii care urmeaza sa achizitioneze un carucior pentru bebelusul lor:

 

  • Caruciorul trebuie sa corespunda celor mai inalte norme de securitate si calitate

 

  • Acesta trebuie sa ofere bebelusului maximul de confort si siguranta posibile.

 

  • Caruciorul trebuie sa fie construit dintr-un material rezistent si solid care sa nu se rupa si sa suporte o greutate mare, chiar daca bebelusul este foarte usor.

 

  • Caruciorul trebuie sa fie foarte stabil, evitand astfel pericolul de rasturnare.

 

  • Carucioarele pentru bebelusi trebuie sa detina un sistem specific de siguranta, sub forma unor centuri de siguranta pentru o plimbare lipsita de incidente de orice natura.

 

  • De asemenea, manevrabilitate usoara a caruciorului este de asemenea foarte importanta, mai ales pentru a usura treaba parintilor.

 

  • Pentru a depasi mai bine si in siguranta zonele cu denivelari, este necesar un carucior cu roti mai mari. De asemenea, ar fi bine ca aceste roti sa fie din silicon sau cauciuc si nu din plastic pentru ca acestea din urma fac mai mult zgomot si deranjeaza copilul atunci cand rotile trec prin gropi sau denivelari.

 

  • Reversibilitatea manerului este de asemenea un aspect foarte important pentru a feri bebelusul de ploaie sau vant. In acest fel, vei putea conduce caruciorul din orice pozitie, protejandu-l pe bebelus.

 

  • Un alt aspect important, care nu tine totusi de siguranta copilului este compartimentarea. Trebuie sa ai in vedere ca atunci cand vei iesi cu bebelusul la plimbare, trebuie sa ai la tne tot felul de obiecte indispensabile (apa, servetele, jucarii etc) pe care trebuie sa le depozitezi intr-un loc in care sunt in perfecta siguranta, fara sa fie nevoie sa le cari tu. 

 

  • Totodata, este recomandat sa optezi pentru un carucior care se strange pentru a ocupa cat mai putin spatiu atunci cand il depozitezi in casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului