Cresterea copilului

#animal x #ben 10

Animal X vine la maratonul BEN 10 in Bucuresti

Trupa Animal X este invitata speciala a evenimentului care se va desfasura pe 9 octombrie, de la ora 12.00, in Bucuresti. Membrii trupei vor fi prezenti alaturi de fanii lui Ben 10 pe platoul din fata Palatului Copiilor – daca vremea va fi frumoasa, iar daca vremea nu va tine cu noi – in interiorul Palatului.


Vino sa fii cine iti doresti sa fii alaturi de Ben 10!

Cartoon Network ii invita pe copii si pe parinti la un megamaraton. Intrecerea va avea loc incepand de la ora 12.00, iar toti copiii intre 5 si 12 ani pot concura pentru sansa de a castiga o medalie unicat Ben 10! Nenumarate alte provocari ii asteapta pe fani, concursuri si intreceri in care pot demonstra cum l-ar ajuta pe Ben 10 sa salveze lumea.


Fiecare proba va fi inspirata din puterile speciale ale celor zece extraterestri. Ecou-Ecou ii va provoca pe copii sa afle la cati decibeli poate ajunge vocea lor, Encefal le va testa cunostintele legate de seria Ben 10, iar Vifor ii va ajuta sa afle daca au suficienta putere sa “sufle” barcute din hartie pe apa, pana la linia de sosire.


O multime de premii oferite chiar de extraterestrii lui Ben 10 vor intregi distractia!


Aniversarea lui Ben 10 continua si duminica, pe 10.10.2010, de la 11:10 dimineata, pana seara la 20:00. Fanii vor putea urmari 22 de episoade din Ben 10 si Echipa Extraterestra. Maratonul televizat nu trebuie ratat, mai ales ca vor fi multe aventuri, multe misiuni, dar si personaje noi!


Sunteti pregatiti pentru Maratonul Ben 10?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului