Cresterea copilului

#paste #cadou #jordy labanda #agatha ruiz de la prada #colour.ro. colour

Anul acesta, iepurasul vine de la Colour.ro – Beautiful Things

Daca aveai impresia ca lucrurile marunte nu pot prinde viata, Colour.ro iti aduce in dar cadouri cu personalitate. Vrei sa transmiti un gand, dar nu iti gasesti cuvintele? Caietele de la Colour sunt pline de mesaje “picante”, dar prietenoase. Crezi ca ai trecut de mult de varsta la care te jucai cu papusile? Momiji Dolls iti propun sa te cucereasca si sa iti pastreze la loc de taina toate secretele. Colorate si vesele, cadourile de la Colour nu cunosc limita de varsta.

 

Momiji Dolls

Daca nu ai auzit niciodata de papusile Momiji, atunci cartea lor de vizita te va impresiona cu siguranta. Acestea au starnit o adevarata isterie in Asia si in Europa, iar acum se afla si in Romania.

Inspirate din cultura orasului Tokyo, papusile Momiji creeaza dependenta la orice varsta. De ce? Pentru ca sunt maestre in arta prieteniei. Dragalase si vesele, acestea cuceresc imediat pe oricine.

Si, ca orice lucru valoros, papusile Momiji sunt pline de personalitate: Pinku, Sankura, Kitty, Kogal, Papillon, Lolita sunt doar cateva dintre acestea care asteapta sa iti devina cele mai bune prietene sau sa fie colectionate.

Daca inca nu te-au convins, trebuie sa stii ca sunt confectionate din lemn de Kokeshi si sunt pictate manual, cu motive inspirate din natura. In plus, la nevoie, acestea iti pot pastra bine ascuns un secret numai de tine stiut. Daca intorci papusa, vei descoperi un loc perfect pentru a-ti ascunde biletele sau mesaje si pentru a le feri de ochii curiosilor.

Papusile Momiji se pot achizitiona din magazinul Colour, la pretul de 55 lei

Rucsac

A venit primavara si odata cu prima raza de soare trebuie sa iti scoti la iveala hainele si accesoriile colorate si vesele. Pentru picnicurile de la sfarsit de saptamana, pentru iesirile in parc si weekendurile cand dai o fuga pana la munte, rucsacul de la Prada va deveni un prieten de nadejde.

Verde crud, roz, galben, buline, dungi si inimioare, toata aceasta explozie de culoare si forme va garanta buna dispozitie. Fie ca vrei sa ii aduci zambetul pe buze celei mai bune prietene ale tale sau vrei ca ghiozdanul copilului tau sa fie vedeta scolii, opteaza cu incredere pentru designul optimist  Agatha Ruiz de la Prada .

Poti achizitiona rucsacul din imagine din magazinul Colour, pentru aproximativ 180 lei.

Carnetel

Toata lumea stie ca un cadou trebuie sa indeplineasca doua conditii esentiale: sa aiba personalitate si sa se potriveasca persoanei careia va fi daruit. Daca nu ai gasit solutia, Colours iti aduce in dar caietele de la Jordy Labanda .

Prietena ta este la fel de moderna precum Kate? Atunci trebuie sa aiba in geanta carnetul cu acelasi nume, de la Jordi Labanda. Pentru o visatoare, alege varianta Cristine; sportivei i se potriveste de minune caietul Sissy, iar o mamica moderna va fi incantata de carnetul Jaqueline.

Toate acestea le poti achizitiona din magazinul Colour, pentru aproximativ 20 lei, pentru un caiet A6, si 30 lei, pentru formatul A5.

Portmoneu Agatha Ruiz de la Prada

Inca n-a inventata nimeni vorba conform careia poti cunoaste un om si dupa portofelul pe care il are, dar Agatha Ruiz de la Prada aproape ca ofera adevar acestei afirmatii. Cum? Prin portofele pline de culoare, care ascund bine sobrietatea actelor si a banilor.

Ce-ar fi daca si portofelul tau ar avea viata? Atunci in mod sigur ar trebui sa exprime bucurie, culoare si optimism.

Pentru un portofel glamorous, alege variantele de la Colour, in tonuri de portocaliu si roz, sau verde si albastru.

Poti achizitiona un astfel de produs din magazinul Colour, la pretul de 35 lei.

Caiete cu mesaj Divina Palavras

Pentru cei care nu isi gasesc cuvintele si vor sa daruiasca un cadou cu mesaj, atunci Colours, impreuna cu Divina Palavras, iti prezinta solutia: caietele cu mesaj.

Vrei sa faci o gluma nevinovata prietenei care obisnuieste sa poarte pica pe toata lumea? Atunci daruieste -i un caiet “Black List”. Iubitul sta prea mult in fata calculatorului? Nu ezita sa-i strecori pe birou caietul “Computer or me”.

Atentie! Acest gen de cadou este recomandat numai persoanelor care detin o doza serioasa de umor. Mai multe caiete cu mesaj gasesti in magazinul Colour, pentru aproximativ 30 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Top
Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare