Cresterea copilului

#ateliere ILBAH copii # ilbah # ateliere ilbah #ateliere copii

Atelierele ILBAH Junior – sansa dubla la invatare, pentru tine si copilul tau!

Urmarea unor cursuri de formare profesionala in diverse domenii reprezinta pentru fiecare dintre noi fie sansa de a ne specializa sau de a obtine o acreditare, sau chiar de a lua in calcul schimbarea jobului sau a domeniului de activitate. Ce facem insa daca in atingerea acestui scop intervine chiar juniorul nostru?

 

Atelierele ILBAH, scoala de formare profesionala cu o altfel de abordare, a lansat Atelierele ILBAH Junior, pentru ca de acum, mamicile si taticii sa se poata concentra pe urmarea cursurilor, timp in care copiii lor se pot bucura de cursurile si atelierele special dedicate lor. Cu un concept unic in tara, Atelierele ILBAH Junior le ofera parintilor sansa de a se axa pe propria lor evolutie profesionala, timp in care copiii se pot bucura de invatarea alternativa din cadrul cursurilor si atelierelor!

Conceptul Atelierele ILBAH Junior

Cursurile si atelierele se bazeaza pe o idee simpla, de punere in valoare a fiecarui copil in parte, prin adaptarea la stilul sau de invatare. Metodele de invatare le ofera copiilor o alternativa la sistemul conventional si le deschide poarta catre o lume in care pot invata jucandu-se, fara constrangeri si termene limita.

« Stim ca fiecare copil este unic, se raporteaza la un orizont diferit si are un anumit stil de invatare, constrangerile nefiind o metoda eficienta. Ne dorim ca juniorii de la cursurile noastre sa aiba parte de incurajarea individuala de care au nevoie, de un mediu cald si placut si de sustinerea trainerilor. Atelierele si cursurile ILBAH Junior sunt solutia perfecta pentru parintii care urmeaza un curs la noi, indiferent de program, si care doresc sa valorifice acest timp si in favoarea copiilor sai! », ne spune Andreea Bahnean, fondator Atelierele ILBAH si Director Executiv.

Care sunt cursurile si atelierele ILBAH Junior?

Cursurile abordeaza subiecte interesante pentru copii si se axeaza pe domeniile de design interior, vestimentar, floral, limbi straine, arhitectura si educatie financiara. Ele se desfasoara pe parcursul unei programe si dureaza doua luni, cu cate o sedinta pe saptamana.

Atelierele pentru copii sunt sedintele punctuale, care se desfasoara timp de doua ore, pe subiecte precum design, pictura, arts&crafts, decoperim lumea si ne dezvoltam impreuna. Atelierele se organizeaza in fiecare zi, in functie de cele cinci domenii principale, fiecare domeniu abordand subiecte interesante pentru copii, intr-un mediu destins si relaxant.

Ora de incepere coincide cu cea a cursurilor pentru adulti, in ideea de a sustine parintii care isi doresc sa invete unul intre cursurile din portofoliul Atelierele ILBAH.

De ce sunt cursurile Atelierele ILBAH Junior diferite?

Filozofia Atelierele ILBAH Junior, “Imbinam invatatul cu joaca si crestem impreuna!”, se concentreaza pe conceptul nou al cursurilor si atelierelor, cu o programa clara si metode interactive, axate pe joaca. Intr-un mediu placut si indrumati de traineri entuziasti, iubitori de copii si profesionalisti, copiii vor putea descoperi domenii si orizonturi noi.

Pentru mai multe detalii despre cursurile si atelierele ILBAH Junior, intra pe site-ul oficial: ateliereleilbah-junior.ro si rezerva-i copilului tau un loc. Pentru tine, poti consulta oferta de cursuri pe site-ul ateliereleilbah.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului