Cresterea copilului

#babyexpo #targ #evenimente

Baby Expo, o lume de basm pentru copii si parinti

Gravidele, mamicile si taticii cu copii intre 0 si 5 ani sunt asteptati, in perioada 25 – 28 februarie, la Baby Expo, cel mai mare eveniment destinat parintilor si piticilor. Timp de patru zile, Sala Polivalenta va gazdui o expozitie la care vor veni peste 150 de companii pentru a-si prezenta produsele si serviciile.

Persoanele care vor veni la targ vor gasi articole pentru nou-nascuti, haine pentru copii de toate varstele, jocuri si jucarii, mobilier si decoratiuni special pentru camere de fetite sau baietei, produse alimentare, de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, dar si haine pentru gravide.

Mai mult decat atat, anul acesta, la Baby Expo, vor fi prezente diverse companii care vor pune la dispozitie servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii.

In plus, Cautabona.ro va veni in intampinarea parintilor ocupati cu serviciul si le va pune la dispozitie o baza de date foarte larga din care isi pot alege bona perfecta.

De asemenea, expozitia va dispune de o sala in plus, pe o intindere de 500 mp, care va fi pusa la dispozitia vizitatorilor pentru concursuri, seminarii si testarea produselor puse la dispozitie de partenerii evenimentului.

Iata cateva dintre activitatile si prezentarile de baza ce vor fi expuse la eveniment:


Baby Gym – joc si miscare pentru copii


Specialistii in kinetoterapie vor sta la dispozitia parintilor si a copiilor pentru a-i invata sa se joace, sa faca gimnastica si sa-si dezvolte echilibrul. Tot la baby gym, parintii vor gasi informatii despre cresterea armonioasa a micutului lor.


Siguranta auto – cum sa alegi scaunul auto pentru copilul tau


La acest eveniment va exista un stand dedicat sigurantei auto, sustinut de Renault Romania si realizat cu sprijinul Inspectoratului general al politiei Romane, Brigada de Politie Rutiera si Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii. Aici parintii vor descoperi si testa modele de scaune auto CAM, potrivite pentru copilul lor. De asemenea, va avea loc o Tombola a Sigurantei Auto care va oferi zilnic un scaun auto, prin tragere la sorti.

Intreceri sportive si salsa


Parintii si copiii care au curaj si vor sa castige numeroase premii de la Ursuletul Nestle, sunt invitati sa particile la un circuit in care vor avea de parcurs patru probe: catarare, echilibru, coborare si rostogolire.

Tot Ursuletul Nestle va premia mamicile si bebelusii in port-bebe  care vor dansa cel mai frumos pe ritmuri de salsa, dar si pe micutii care vor fi campioni la mersul de-a busilea.


Spatiu de alaptare si schimb de scutece


Mamicile care au bebelusi si isi fac griji ca nu vor avea unde sa alapteze sau sa ii schimbe pe micuti, nu trebuie sa isi faca griji. BABY EXPO pune la dispozitie doua cadre prietenoase, curate si discrete, special create pentru aceste doua necesitati.


Ce iti mai ofera Baby Expo


Cei mici se vor bucura de spatii de joaca pune la dispozitie de Chicco (tobogane, casute, balansoare), clovni, zane, magicieni, un studio foto , restaurant pentru bebelusi si sedinte de masaj.

Pe de alta parte, toate gravidele vor fi intampinate de NUK la Clubul Gravidei cu sfaturi, cadouri si posibilitatea de a participa la Marea Tombola a gravidelor.

Asadar, cu mic, cu mare, toata lumea este invitata la Baby Expo, de joi, 25 februarie, pana duminica, 28 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Acesta va fi deschis zilnic intre orele 10 si 18, iar duminica pana la ora 16.

Pretul biletului este de 10 ron pentru parinti, iar pentru copii intrarea este gratuita.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului