Cresterea copilului

#seturi de constructie # BabyNeeds.ro #jucarii lemn #jucarii copii #copii

BabyNeeds.ro - Seturi de constructie si cuburi magnetice pentru micii ingineri

Alaturi de arta, design si arhitectura, ingineria joaca un rol foarte important in evolutia noastra. De-alungul timpului, joaca cu forme si materiale a reusit, prin noi moduri de intrebuintare a diferitelor resurse, sa ne ofere noi modalitati de a ne exprima si de a construi viziuni.

 

In copilarie, ne intalnim prima data cu lumea ingineriei, astfel copilul are acces la noi informatii de a cunoaste lumea, de a intelege particularitatile formelor si materialelor si de a le imbina intr-un mod special, personal si inventiv.

Datorita acestui fapt, BabyNeeds.ro a adaugat in catalogul online o serie de produse ingenioase, ce ii permit copilului tau sa isi exercite indemanarea, intuitia si imaginatia.

Aceasta noua gama de jucarii combina un vechi principiu, prin care copiii obisnuiau sa creeze constructii, cu o modalitate inedita. Prin insertia de magneti in piesele seturilor de constructie, acestea devin mult mai manevrabile si intuitive, iar copilul tau poate cladi diferite forme, constructii si figurine mult mai usor, sfidand gravitatia.

Kooglo - cine a spus ca lemnul nu este magnetic? Kooglo abordeaza jucariile traditionale din lemn intr-o maniera diferita. Prin integrarea magnetilor in blocurile de lemn acestea se pot combina in numeroase variante. Copilul tau poate crea constructii impunatoare fara riscul de a se prabusi, ca un adevarat micut inginer.

Cele 50 de piese din lemn de fag, frumos colorate, se pot transforma in orice poveste, iar cel mic isi va dezvolta dexteritatea si ingeniozitate.

Pana in data de 30 aprilie, beneficiezi de discount promotional de 20% la toate jocurile magnetice de constructie de pe site.

Magical Magnet - format din piese magnetice viu colorate, cu forme rotunjite, reprezinta o sursa inepuizabila de idei de joaca, fiind companionul perfect pentru copilul tau.

Produsul este insotit de un ghid ce il va ajuta pe micutul tau sa realizeze diverse compozitii precum cladiri, vehicule, roboti, animalute si o multitudine de alte articole. Prin Magical Magnet, copilul tau isi creste gandirea creativa, logica si vederea in spatiu si va fi un bun mod de a-si dezvolta abilitatile motorii.

Genii Creation - au creat blocuri magnetice de lemn cu tematici inedite. Proiectate pentru a fi extrem de rezinstente, vopsite in culori aprinse, pe baza de apa, aceste jucarii sunt pregatite pentru orice fel de constructie sau compozitiei pe care copilul tau va dori sa o transforme intr-o poveste de basm.

Tematicile speciale pe care Genii Creation le ofera, il transpun pe micutul tau intr-o lume magica, unde poate calatori alaturi de un camarad de nadejde creat dintr-un set de 39 de piese pe tema animalutelor, sau poate calatori in jurul lumii cu avionul sau cu barca.

Jucariile magnetice, fie cuburi de lemn cu design clasic, fie tematici cu file de poveste sau piese speciale, cu o arhitectura moderna, ofera copilului tau un nemarginit univers de creatie ce ii va dezvolta indemanarea si viziunea.

Nu uita de oferta BabyNeeds.ro cu discount promotional de 20% si ofera-i copulului tau bucuria de a deveni inginerul propriilor inventii.

Oferta valabila pana in data de 30 Aprilie.

Pentru mai multe informatii despre ofertele Baby Needs, accesati site-ul nostru sau contactati-ne prin email sau telefon:

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare